maanantai 29. huhtikuuta 2013

20. Puuttuva palanen

Haluan kiittää näin ensimmäiseksi viime osaan tulleista kommenteista! :) Niitä tuli todella paljon ja avullanne selvisi, mihin kaupunkiin Vanamot seuraavaksi muuttavat. Kaupunki on Aurora Skies!! :D Vielä ei kuitenkaan olla tarinassa niin pitkällä, että muutto tapahtuu.. Nähtäväksi jää onko seuraava julkaisu Vanamoiden seuraava osa vai extra, sillä osaan on jo kuvat kuvattu, mutta extralla en ole vielä edes pelaamista kunnolla aloittanut.. Mutta eipä tässä muuta kuin lukuiloa kaikille! :D


Syksy oli saapunut taas Twinbrookkiin. Puut olivat nopeasti värjänneet lehtensä syksyn väreihin ja osa jopa tiputtaneet niitä normaalia nopeammin pois.


Aamut olivat myös kylmempiä. Tunsin viileän tuulahduksen kasvoillani, kun olin mennyt noutamaan aamun postia laatikosta. Elämä Kanervon kanssa samassa talossa asuen oli lähtenyt ihan hyvin käyntiin, mutta olin huomannut arjessa jo pieniä asioita, joihin haluaisin muutoksia.


Kanervo oli tehnyt ahkerasti töitä ravintolassa, mutta nautimme yhdessä kaikista mahdollisista vapaapäivistä. Pelottelupäivänä päätimme mennä yhdessä taksilla syysriehaan katsomaan, mitä sillä olisi meille tarjota. En ole kertonut Kanervolle vielä siitä, mitä maagista suonissani virtaa, joten olen yhdessäolomme aikana välttänyt luudan käyttöä. Istuessani Kanervon vieressä mietin, milloin olisi hyvä aika kertoa asiasta hänelle. Sen aika ei kuitenkaan ollut vielä tänään.


Syysriehaan päästyämme päätimme ottaa leikkimielisen kisan omenanonginta paikalla. Olin huomannut, että olimme molemmat hyvin kilpailuhenkisiä, joten otimme kilpailun vakavasti ja kumpikaan ei halunnut antaa periksi toiselle.


Kanervolla oli kuitenkin parempi tekniikka omenoiden nappaamisessa kuin minulla. Yritin kuitenkin sisukkaasti jatkaa kilpailua loppuun asti.


Kanervon napattua reippaasti enemmän omenoita kuin minä päätin luovuttaa. Kanervo julistettiin kilpailun voittajaksi ja hän sai palkinnoksi lipukkeita, joita voi käyttää riehassa. Aloin itse miettimään, kuinka suuri bakteeripesä koko omenankalastusallas mahtoi olla ja toivoin, etten tulisi moisesta huvittelusta kipeäksi.


Riehan toisella laidalla sijaitsi kauhutalo. Päätin, että testaisin kauhujentalon varjolla, kuinka paljon kauhujuttuja Kanervo kestäisi. Tarvitsen kuitenkin rinnalleni miehen, joka ei pelästy ihan pienistä asioista, kun perheeni on joutunut jo aikaisemmin kestämään kaikennäköistä.Kävelin kohti kauhujentaloa poikaystävä perässäni.

”Kumpi menee ensimmäisenä sisään?” kysyin Kanervolta.
”Naiset ensin vaikka uppoavaan laivaan” sanoi Kanervo minulle pullistellen.

Niinpä menin ensimmäisenä sisään ja jätin Kanervon odottamaan merkkivalon vaihtumista, jolloin hän saisi astua vuorostaan sisään kauhujentaloon.Kanervo taisi olla malttamaton ja seuraili riehantouhuja. Tiesin, etten itse pelkäisi talossa, sillä rakastin myös kauhuleffoja yli kaiken. Olen päättänyt, että kirjailijanurani aikana aion kirjoittaa ainakin yhden kauhukirjan. Olin päässyt talossa jo reippaaseen puoliväliin, kun Kanervo pääsi astumaan taloon sisään.


Juoksin ulos kauhujentalosta sydän hiukan lyöden vähän normaalia kovempaa. Pysähdyin vähän matkan päähän odottamaan omaa kultaani.


En mielestäni pelännyt talossa, mutta tunsin pian pienen muljahduksen vatsassani. Hoksasin pian, että se oli lapseni ensimmäinen potku. Olin onnessani enkä malttanut odottaa, että pääsisin kertomaan tapahtuneesta myös lapsen tulevalle isälle. Seuraavaksi vatsani murahti ja päätin, että menisin ostamaan jotain hyvää ruokaa kojulta, kunhan poikaystäväni olisi tullut ensin ulos talosta.


Sitten koitti hetki, kun Kanervo juoksi ulos talosta. Luulin ensin, että hän selviytyisi talosta ulos ilman mitään kommelluksia, mutta sitten tapahtui jotain tosi noloa. Näin, kuinka Kanervo laski allensa.Kanervo seisoi talon ulko-ovella kasvot painautuneena häpeästä maahan.

”Pitikö sun olla mua odottamassa? Mä pelkäsin pienenä mörköjäkin ja arvasin jo valmiiksi, ettei tuohon taloon menemisestä seuraisi mitään hyvää” sanoi Kanervo minulle alakuloisena.

”En mä kyllä uskonut, että sä noin paljon pelkäisit tuolla talossa. Tuo oli ihan kevyttä kamaa vielä” sanoin sitten.

”Mä meen seuraamaan tästä syömiskilpailua ja haluan olla hetken aikaa ihan yksin” sanoi Kanervo sitten ja lähti kävelemään kädet puuskassa.

Mieli maassa itsellänikin suuntasin kohti herkkukojua, joka sijaitsi ihan toisella laidalla syysriehaa.Piirakansyöntikilpailu oli täydessä vauhdissa, kun Kanervo saapui paikalle seuraamaan kilpailua. Huomasin Kanervon reaktiosta, että meillä oli erilaiset tavat selviytyä noloista tilanteista, sillä itse olisin vain nauranut ja kehittänyt jutusta pienen vitsin. 


Löysin herkkukojun lopulta ja minulle iski lopulta valinnanvaikeus siitä, mitä söisin. Päädyin tilaamaan makean sijaista tällä kertaa suolaista.


Kojun pitäjällä ei mennyt kauaa annoksen tekemisessä ja sain ihanan lämpimät ja sopivan tuliset chiliranskalaiset mukaani. Lähdin etsimään itselleni rauhallista paikkaa, jossa nauttisin annokseni, mutta mieltäni painoi edelleen Kanervon nolo välikohtaus. 


Söin annokseni, joka maistui taivaalliselta. Pidän ruoasta, jossa on mausteita. Syötyäni päätin lähteä taas etsimään Kanervoa käsiini, sillä halusin selvittää asian hänen kanssaan ja oletin jo, että hän oli saanut tarpeeksi aikaa sulatella asiaa. Enhän ollut päässyt poikaystävälleni kertomaan edes vielä niitä suuria ilouutisiakaan.Löysin Kanervon valokuvauskopin luota.

”Joko olet ehtinyt sulattelemaan tapahtunutta jo tarpeeksi?” kysyin häneltä.

”Joo. Sori se reaktio, mutta tunsin oloni niin nöyryytetyksi. Sä tarviit rinnallesi miehen, joka on rohkea eikä tällainen pelkuri. Mä pelkäsin pienenä pimeää ja mörköjä pitkään ja edelleen pelkään ukkosta” vastasi Kanervo vakavana.

”Ei mua haittaa, vaikka pelkäisit ukkosta tai kauhuleffoja. Kunhan sä et pelkää mua niin kaikki on hyvin” sanoin jo vähän hymyillen.

”Tietystikään en mä sua pelkää vaan rakastan sua” sanoi Kanervo minulle jo hymyillen.

”Arvaa mitä? Jotain ihanaa tapahtui tultuani ulos kauhujentalosta.. Tunsin vauvamme ensimmäisen potkun” sanoin onnellisena.

”Vau! Se oli varmaan mahtava kokemus” totesi Kanervo ja halasi minua.Halattuamme kiedoimme kätemme toistemme ympärille ja suutelimme toisiamme pitkään. Suutelun jälkeen kävimme vielä muistoksi ottamassa valokuvan päivästä ja lähdimme kohti kotia. Painaisin kuitenkin mieleeni, että yrittäisin seuraavasta pelottelupäivästä tehdä Kanervolle vähän vähemmän pelottavan.Päästyämme kotiin Kanervo nappasi minua kädestä kiinni ja vei minut talomme sivupihalle, jossa haravoimamme valtavat lehtikasat sijaitsivat. Näin, kuinka hän katseli sivuilleen ja virnisti.

”Nyt tehdään jotain yllättävää ja spontaania” Kanervo sanoi ja katosi lehtikasaan.
Katselin ihmeissäni lehtikasaa ja kuuntelin, kuinka Kanervo nauroi makeasti.

”Mitä sä nyt sinne menit?!” kysyin kauhistuneena.
”Nyt pidetään hauskaa” nauroi Kanervo ja kiskaisi minut myös kasan uumeniin.Lehdet ja sydämet lentelivät, kun pidimme vähän aikuisten hauskaa lehtikasan uumenissa.Naurahdin, kun Kanervo alkoi kurkkimaan lehtikasasta näkyisikö lähistöllä liikettä. Hetken tarkkailtuaan hän hyppäsi pois kasasta.

”Kulta, reitti on selvä. Säkin voit tulla nyt sieltä pois” sanoi Kanervo hymyillen.

”Tuohan oli varsin hauskaa ja virkistävää” naureskelin ja menimme sisään.
Söimme vielä ennen nukkumaan menoa iltapalaksi lämpimiä voileipiä.

”Mitäs huomenna on ohjelmassa?” kysyin samalla leipää mutustellen.

”Mulla on huomenna töitä” totesi Kanervo.

”No siinä tapauksessa mä taidan kirjotella taas kesken olevaa seuraavaa teostani huomenna, kun olet töissä” sanoin sitten.Kanervo nousi pian pöydästä ja toivotti minulle hyvät yöt. Mutustin vielä leipääni ja muistelin sitä hetkeä, kun vauva oli potkaissut ensimmäisen kerran vatsassani. Olin vaihtanut päälleni löysän hupparin, koska yritin peitellä kasvavaa pientä vatsakumpuani sillä muiden paheksuvilta katseilta. Täällä Twinbrookissa, kun porukka ei katso hyvällä raskaana olevaa naista, mikäli hän ei ole naimisissa. Siksi päässäni onkin viimeaikoina pyörinyt ajatus siitä, pitäisikö ennen lapsen syntymää mennä naimisiin. En kuitenkaan ole varma, haluisinko sitä kuitenkaan tapahtuvan, sillä Kanervostakin paljastuu koko ajan uusia puolia, enkä ole varma, miten hän tulee reagoimaan siihen, kun kerron hänelle jossain vaiheessa olevani noita.


Välillä iltaisin minulle iskee hirveä ikävä äitiäni, sillä hän olisi ainoa, jolta voisin saada tukea ja vinkkejä niin lapsen odotukseen kuin taustastamme kertomiseen. Antaisin melkein mitä tahansa, jos vain saisin vielä kerran mahdollisuuden jutella äitini kanssa.


Puolilta öin hiivin Kanervon viereen nukkumaan ja kiedoin käteni hänen ympärilleen. On ihanaa nukkua toisen kyljessä kiinni ja kuunnella rakkaan hengitystä. Lopulta siihen minä myös nukahdin.


Seuraava aamu valkeni entistä kylmempänä, sillä yöllä oli ollut ensimmäiset pakkaset. Kuulin myös, kuinka sade ropisi kattoa vasten.


Noustuani ylös sängystä minua alkoi ärsyttämään lattioilla lojuvat valtavat vaatekasat. Minua otti myös päähän se, ettei Kanervo osallistu ahkerasti ja oma-aloitteisesti kotitöihin. Mietin samalla, kun annostelin pyykinpesujauhetta, että miten saisin Kanervolle sanotuksi asiasta. 


Kimppakyydin saapuessa huomasin, kuinka Kanervo onneksi otti edes keittiön täynnä olevan roskiksen mukaansa. Ulkona edelleen jaksoi sataa, joten Kanervon oli pakko kaivaa sateenvarjo esiin. Niin olisin itsekin tehnyt.


Kanervon vaatteet kastuivat ja häntä harmitti mennä märissä työvaatteissa töihin. Lopulta katsoin ikkunasta, kuinka hän käveli kohti kimppakyytiään naama nyrpeänä.


Äitini kuoleman jälkeen en ollut yhtään taikonut. Nyt minulle kuitenkin tuli tunne, että olisi taas hyvä aika harjoittaa taikataitojani.


Halusin erityisesti harjoitella muodonmuutostaikoja, jonka olin viimeksi harjoitellessani oppinut. Yritin muodonmuutostaikaa myrkkyomenaan, mutta taika epäonnistui ja tuloksena oli hirveä pamaus ja savupilvi.


Tietokonepöydällä lojui terraario, jonne oltiin aikaisemmin saatu taiotuksi perhonen. Katselin terraariota ja päätin kokeilla samaa taikaa uudestaan.


Taika onnistui tällä kertaa ja pöydälle ilmestyi kummallinen siemen. Menin katsomaan siementä tarkemmin ja totesin sen olevan konapavun siemen, joka on hyvin harvinainen. Minun täytyisi harjoitella puutarhurin taitoja, jotta voisin siemenen istuttaa. Toisaalta voisin myös käyttää siementä myöhemmin taioissani.


Sen sijaan, että olisin jatkanut kirjan kirjoittamista, päätin kirjoittaa pikkusiskolleni Annikalle sähköpostia. Halusin tietää, miten hänen uransa oli lähtenyt käyntiin.


Sähköpostin kirjoitettuani ryhdyin laittamaan ruokaa. Vaikka Kanervo olikin ravintola-alalla töissä, pääsin itsekin usein kokkailupuuhiin. Välillä kuitenkin unelmoin, kuinka poikaystäväni yllättäisi minut upealla itse tehdyllä illallisella.


Kun Kanervo oli saapunut kotiin töistä, käperryin sohvalle hänen kainaloonsa. Yleensä vaihdoimme päivän kuulumisia samalla, mutta ajattelin ottaa nyt puheeksi asian, joka on mieltäni jo vaivannut pidempään.”Miten päiväsi meni?” kysyin kuitenkin totuttuun tapaan ensin.

”Loistavasti. Mä sain ylennyksen vihannesten viipaloijaksi, joka on ravintola-alan kolmas aste. Miten sun päivä täällä meni?” uteli Kanervo.

”Ihan hyvin. Tuntui vähän raskaammalta tehdä kotihommia ja kaiken huipuksi astianpesukone meni rikki. Ja lähetin mä siskolleni sähköpostia myös” sanoin Kanervolle pehmeästi.

”Mitä sä tarkoitat, että tuntui raskaammalta?” kysyi Kanervo sitten.
Kanervon kysymyksestä tiesin meneväni seuraavaksi asian ytimeen.

” No sä oot varmaan huomannut mun olevan raskaana. Nyt se on alkanut tulemaan enemmän esiin ja mua väsyttää enemmän. Kotityöt on jäänyt aika pitkälle mun tehtäväksi aina silloin, kun sulla on työpäivä. Mä toivoisin, että sä tekisit myös enemmän kotitöitä täällä ja raskauden loppuvaiheessa raskaimmat työt jää sulle” sanoin tiukasti, mutta rauhallisesti.

”Mä oon jotenkin varmaan ajatellut, että sä ehdit tekemään kotitöitä siinä sivussa, kun kirjoitat kirjaa. Mutta en mä yhtään ajatellut, että ne alkaa käymään sulle raskaaksi. Ja tuossa vauvan odotuksessa mä haluun olla täysillä mukana ja toivon, että sä voisit noista sun oireista puhua tarkemmin ja useammin niin osaan ottaa sut paremmin huomioon” sanoi Kanervo pahoittelevaan sävyyn.

”Mä koitan kertoa oireilustani enemmän ja tarkemmin. Oon jotenkin tottunut olemaan itsenäinen, joten on vaikea avautua toiselle eli sulle” sanoin arasti hymyillen.
”Sun täytyy uskaltaa luottaa muhun ja mä tulen olemaan aina sun rinnalla tukena. Mä hieron vaikka sun jalkoja, mikäli niitä alkaa turvottamaan raskauden aikana” sanoi Kanervo hellästi.

”Mä yritän enemmän tästä lähtien avautua sulle mun tuntemuksista ja luottaa siihen, että pysyt mun tukena” vastasin jo vähän varmemmin.

”Mitä, jos tehtäisiin huomenna jotain kivaa? Jos käytäis siinä uudessa elokuvateatterissa ja sen jälkeen ulkona syömässä? Sä saat päättää leffan, mutta ei mielellään kauhuleffaa” ehdotti Kanervo.

”Se olisi ihanaa!” hihkaisin iloisena Kanervon kainalossa.

Tuon sanottuani suutelimme hellästi toisiamme.

”Mä rakastan sua, kulta” sanoin suudelman välistä ja tajusin, että sanoin sen ensimmäisen kerran Kanervolle tarkoittaen sitä koko sydämestäni.Seuraavana aamuna minun vielä nukkuessani Kanervo nousi reippaasti ylös kasvoillaan vähän jännittynyt ilme. Kanervo oli aikonut toteuttaa suunnitelmansa tänä iltana, jolla olisi seurauksia tulevaisuuttamme koskien.


Eilisestä keskustelustamme oppia ottaneena Kanervo meni ulos ja päätti yllättää minut pihan siivouksella keräten kaikki lehtikasat pois. Herättyäni ja kuullessani asiasta poikaystävältäni olin todella iloinen ja ylpeä miehestäni.


Halusin huolehtia kunnostani ja kurveistani niin, ettei minulle tulisi nopeasti liikaa raskauskiloja. Niinpä pidimme Kanervon kanssa yhteisen jumppatuokion samalla astianpesukoneen korjaajaa odotellen, sillä onnistuimme saamaan korjaajan tulemaan lyhyellä varoitusajalla.


Korjaaja saapuikin viimein puoli tuntia myöhässä sovitusta ajasta. Olin ehtinyt käymään suihkussa sitä ennen, mutta en viitsinyt alkaa laittautumaan iltaa varten ennen kuin korjaaja olisi saanut työnsä tehtyä. Selailin tabletillani nettiä ja päivitin statukseni SimBookkiin, jossa paljastin tänään illalla olevan luvassa ihanat treffit poikaystäväni kanssa. Sen tehtyäni korjaajakin oli valmis ja lähti. Lähdin itse miettimään tarkasti, mitä laittaisin päälleni. Netistä olin katsonut valmiiksi jo, mitä leffoja tällä hetkellä teatterissa menisi, joten meillä ei kuluisi leffapäätöksen teossa paljoa aikaa paikanpäällä.Noin tuntia ennen elokuvan alkua aloimme tekemään lähtöä.

”Sä näytät todella upealta ja kauniilta” kehui Kanervo minua.
”Kiitos! Säkin oot hyvin komea” totesin.
”Meidän täytyy ottaa tästä illasta muisto kännykkääni” puheli Kanervo ja nappasi minut romanttiseen suukkoon ja otti kuvan kännykällään.

Sen jälkeen lähdimme taksilla kohti elokuvateatteria.Saavuimme elokuvateatterin pihaan ja henkäisin hämmästyksestä. Elokuvateatteri oli upeampi, mitä olin mainoksista olettanut sen näyttävän.


Sisälle päästyämme olin vielä enemmän otettu. Tilat olivat upeat ja todella ylellisen näköiset. Tästä illasta tulisi todella upea.Menimme etsimään lippuautomaattia, sillä meillä molemmilla piti olla lippu, jotta pääsisimme teatteriin sisään.

”Sopiiko, jos mennään katsomaan Unelmien pelikirja-leffaa? Siinä on komediaa, draamaa ja romantiikkaa” ehdotin Kanervolle.
”Se kuulostaa hyvälle” vastasi hän iloisesti.Ihmettelin aluksi, miten suoriutuisin lipun ostamisesta, mutta tein samalla tavalla kuin seuralaisenikin ja ostimme molemmat lipun, joka kävi punaiseen saliin. Minulla oli kovat odotukset tätä elokuvaa kohtaan, sillä siinä olisi hyvät näyttelijät ja tämänlaiset elokuvat uppoivat minuun kuin häkä.


Sali oli hämärä ja valitsimme paikat ihan edestä. Tuntui, kuin olisimme olleet yksityisnäytöksessä, sillä salissa ei ollut vielä muita. Kanervo laittoi kätensä harteilleni ja katsoi minua suoraan silmiin. Olisin voinut hukkua hänen silmiinsä ja salaa toivoin, että lapsemme perisi hänen silmänsä.Mainokset alkoivat pauhata kaiuttimista ja edelleen tuijottelimme toisiamme.

”Haluan kiittää jo näin etukäteen ihanasta illasta” sanoin hellästi kujertaen.
”Ilta on vielä vasta nuori, älä vielä kiittele” vastasi Kanervo minulle ja iski minulle silmää. Keskityimme seuraamaan elokuvaa ja nautin täysin rinnoin elokuvaelämyksestä. Elokuva täytti kaikki odotukseni ja huomasin sivusilmällä Kanervonkin pitävän elokuvasta. Elokuvan puolessa välissä Kanervo otti minua romanttisesti kädestä kiinni ja katsoimme elokuvan loppuun toisiamme kädestä pitäen.


Kävellessäni ulos teatterista en voinut olla miettimättä näkisinkö jossain vaiheessa elämääni vielä pikkusiskonikin noin suurella valkokankaalla näyttelemässä. Toivoin, että niin vielä tulisi tapahtumaan ja pääsisin vip-näytökseen katsomaan sitä.


Suuntasimme taksilla ravintola Herkkukulmaan, jossa meillä oli pöytävaraus. Olin iloinen, että Kanervo oli tehnyt pöytävarauksen, sillä paikalla oli paljon porukkaa ja jouduimme jonkin aikaa jonottamaan ruokiammekin.


Jostain kumman syystä Kanervo oli valinnut suoraan jälkiruokaa, joka oli suussa sulavia keksejä. Minä olin ottanut ison lautasen falafelleja, jotka maistuivat tosi hyviltä.”Onko ollut kiva ilta?” kysyi Kanervo minulta.
”Tää on ollut ihana ilta” sanoin ruokaani samalla syöden.
”Mä olen vähän ajatellut, että pitäiskö meidän remontoida vähän taloa enemmän meidän näköiseksi? Sitä taloa, kun ei muistaakseni ole koskaan pahemmin remontoitu, keittiö kerran laajentui, mutta muuten siihen ei olla tehty koskaan suuria muutoksia” ehdotin sitten.

”Voisihan sitä harkita. Oliko teidän perheellä koskaan omaa autoa? Sellaisesta mä haaveilen. Ei tarvitsisi olla niin paljoa taksien varassa” vastasi Kanervo ehdotukseeni.

”Se olisi loistava idea. Jos yrittäisimme saada muutaman ylennyksen molemmat ja katsoisimme, mitä meillä sitten on rahaa, kun vauvan tarvikkeisiin menee sitten myöhemmin myös paljon rahaa. Ethän sä muuten ole allerginen eläimille? Meillä oli kauan kissa perheessä ja haluaisin jossain vaiheessa taas lemmikin perheeseen” totesin.

”En mä tietääkseni ole allerginen eläimille. Meillä ei koskaan ollut lemmikkiä, joten en ole asiasta varma” sanoi Kanervo ja oli saanut lautasen tyhjäksi.
”Kiitos kulta tästä ihanasta illasta. Kaipasinkin vähän piristystä aina niin harmaaseen arkeen ja tämän kolean syksyn keskelle” sanoin Kanervolle ja hymyilin hänelle.

”On mulla sulle vielä pieni yllätys takataskussa” sanoi Kanervo virnistäen ja laittoi kätensä selkänsä taakse.
”Tässä sinulle mitä ihanimpia kukkia, jotka ovat lähes samaa väriä säihkyvien violettien silmiesi kanssa” sanoi poikaystäväni ja ojensi minulle kukkakimpun.

”Voi, miten ihania ne ovat ja ne tuoksuvatkin niin hyvältä” hihkaisin onnellisena.Ilta oli ollut kaikin puolin täydellinen. Sinetöimme upean iltamme pitkällä ja intohimoisella suudelmalla.


Sitten kauhukseni se tapahtui. Kanervo polvistui eteeni.


”Älä kulta pelästy ja juokse karkuun. Tiedän, että me ollaan vasta tutustumisvaiheessa, mutta musta tuntuu, että olen sinusta löytänyt sen puuttuvan palasen elämääni ja tahdon jakaa sen yksin ja ainoastaan vaan sun kanssa” kertoi Kanervo minulle yllättäin.


Katselin, kuinka Kanervo oli kaivamassa housujensa taskusta sormusta esiin. En vain tiennyt, mitä vastaisin hänen pian esitettävään kysymykseen. Kuuntelisinko järjen vai sydämen ääntä?Heh heh! Olinko nyt vähän ilkeä, kun jätin osan näin jännään paikkaan? :) Seuraavassa osassa sitten selviää ainakin Aadan vastaus Kanervon kysymykseen.. Ilolla otan taas kommenttejanne vastaan :D

37 kommenttia:

 1. Tuntuu avoparilla olevan vielä paljon opittavaa toisistaan, kun jatkuvasti ilmenee erilaista suhtautumista asioihin kummankin taholta. Onneksi mitään pahempaa riitaa ei ole syntynyt, ja puhumalla on asiat saatu selvitettyä. .-) Hmm, noissa riehoissa tuntuu olevan väkeä jotenkin vähänpuoleisesti, tai sitten random-simit eivät näy, kun kohdistat kuvat päähenkilöihin. .-D Syöntikisoissa sentään riittää osanottajia. .-D Aadan pitäisi kyllä varmaan pian kertoa salaisuudestaan, ennen kuin Kanervo joskus yllättää hänet kesken taikaleikkien ja säikkyy perin pohjin! Toisaalta ihan hyvä, että Aada joutuu nyt pitämään matalampaa profiilia, luudalla lentely on minusta aika uskaliasta, kun perässä ovat jotkin noitien vainoajat! Huuh, hämäännyn Kanervon kosinnasta varmaan yhtä paljon kuin Aada! Jostain tuli sellainen visio minulle, että Aada sanoisi, ettei voisi mennä kihloihin ennen kuin on paljastanut yhden jutun. Sitten hän kertoisi olevansa noita, ja tästä Kanervo puolestaan hirvistyisi ja lähtisi karkuun. Joo, tiedä sitten, mitä oikeasti käy. .-D Jään odottamaan jatkoa. .-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mahtavasta kommentista! :) Näitä teidän spekulaatioita siitä, mitä tarinassa tulee tapahtumaan on hauska lukea ja itseasiassa tästä sun kommentista sain muutaman idean tarinan jatkoon liittyen..Se jääköön nähtäväksi, mitä keksin ;) Parilla on kieltämättä vielä paljon opittavaa toisistaan, mutta eihän parisuhteet aina helppoja voi ollakaan.. Riehoissa on usein vähän porukkaa ja mun kiusakseni usein tonttulakkiin pukeutuneita tyyppejä, joten heihin en halua kameraa tähdätä ja vähemmällä kuvanmuokkauksella pääsee, kun ei tarvitse niitä ihmetyksiä rajata erikseen pois kuvista..Aada kertoo salaisuudestaan, kun on varma siitä, että Kanervo kestää(vai kestääkö) uutisen ;) Luudalla lentelyn KillSupers-järjestö salli jo Alinankin aikana, mutta suurempaa taikuutta on syytä välttää varsinkin julkisilla paikoilla..Ennen kuolemaansa Alina ei ehtinyt Aadaa varoittamaan saamastaan postista, jonka mukaan Aada olisi toiminnallaan vaarassa, joten saapi nähdä, koska KillSupersit ovat Aadan perässä ;)Jatkoa tulee toivottavasti ensi viikon puolella..Kirjoitan todennäköisesti extran ja varsinaisen osan molemmat ensin valmiiksi ja sitten nopealla tahdilla julkaisen molemmat :D Tai se nyt olisi aikomukseni, sillä kirjoitusfiilis on palannut takaisin :)

   Poista
 2. OOIII♥♥rakkautta,olen ihan varma,etttä Aada hyväksyy sen.Oot nii hyvä kirjottamaan näitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :) Ihanaa, kun tykkäät tarinasta! Tuli tosi hyvä mieli tästä sun kommentista :) Koitan saada jatkoa ensi viikolla, niin sitten paljastuu, mitä Aada Kanervolle vastaa...

   Poista
 3. O-ou, mitähän tapahtuu kun Aada kertoo totuuden itsestään? Olis aika jännä juonenkäänne, jos Kanervo ei vaikka pitäisikään uutisesta ja lähtisi lätkimään. :D Tai jopa kuuluisi KillSupersiin. x))

  Nomut, osa oli tosi kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D Ihania nää teidän spekulaatiot.. Nähtäväksihän tuo jää, kuinka Kanervo suhtautuu Aadaan tämän kerrottua totuuden..Pakkohan Aadan on totuus jossain vaiheessa kertoa, niin sitten näette ;D

   Poista
 4. Arrgh, jätit tän tosi ärsyttävään kohtaan! Mut ei se mitään, odottelen TOSI innolla seuraavaa osaa!:D

  Ai niin muuten, oon lukenu paljon muitakin Lctarinoita, mutta Lc Vanamo on oikeesti niin kiinnostava, että haluun jäädä lukemaan sitä! :)
  I love this story! XD (enkku vähän surkeeta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kivasta kommentista! :) Jätin vähän tahallani osan tuohon kohtaan, sillä osasta olisi tullut muuten liian pitkä..Seuraavaa osaa tai extraa voipi odotella ensi viikolla ilmestyväksi :) Kiva, kun tykkäät jäädä seuraamaan LC Vanamoita :) Yritän pitää tarinan kiinnostavana teitä lukijoita ajatellen :)

   Poista
 5. Aivan ihana osa taas kerran! <3 Mun suosikki ois ollu Sunlit Tides, mut Aurora Skies heti toka suosikki. :) Harmi, että Kanervo tollalailla pelkää kaikkee, mut onneks Aada rakastaa sitä silti <3. Hyvä, et Aada sai puhuttuu Kanervolle järkee kotitöistä ja mies sitte onneks ryhdistäytyi. Ja kiva kun Aada sai vähän taikoakkin. :) Nuo treffit oli aivan mahtavat! Arvasin heti aluks et Kanervo kosii Aadaa <3. Leffateatteri oli kyl hieno, sehän on storesta. Toivottavasti Kanervo suhtautuu hyvin Aadan noituuteen, kun Aada saa kerrottua asiasta. Aadan pitäs kyllä suostua kosintaan, mut eihän se oo vielä kertonu Kanervolle noituudesta. Vaikeeta... Mut täytyy taas sanoa, et oot aivan käsittämättömän hyvä kirjottaan! Nautin kyllä tosi paljon! On kivaa kun blogeihin voi kommentoida, tää kommentoiminen pistää miettimään oikeesti sitä tarinaa. No mutta eipä muutaku seuraavaa osaa oottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mahtavasta kommentista! :D Mä tunnustan nyt tässä, että munkin suosikki olis ollut tuo Sunlit Tides, koska siinä on niin upeat maisemat ja sinne olis hyvin saanut sijoitettua noita tontteja..Mutta Aurora Skiessin myötä mennään kohti tuntematonta, sillä en ole yhtään pelannut sillä ja nähtäväksi jää Vanamoiden myötä, että tuleeko sitä vasta heidän kanssa testailtua :) Mä halusin Kanervosta tahallaan tehdä jänishousun ja kun nuo pelissä oli riehassa niin luulin ensin ettei kummitustalo vaikuttanut mitenkään häneen, mutta sitten se laski allensa, josta sainkin sitten lisää matskua ja vettä myllyyn tarinaan..Tosin jossain vaiheessa paljastuu varmaan Kanervostakin jotain pimeitä puolia ;) Leffateatteri on juu storesta ja ostin sen melkeen heti, kun se sinne tuli, sillä päätin heti, että käytän sitä tarinassa(sinnehän on hyvä laittaa teinitkin ehkä joskus treffeille yms..) :) Aada kertoo Kanervolle totuuden itsestään, kun uskoo Kanervon kestävän sen(vai onko Kanervo koskaan siihen valmis? ;))..Kiva, kun tykkäätte kirjoitustavastani, tää lc:n kirjoitus on kyl tosi kivaa puuhaa(yllätti mutkin loppupeleissä, kuinka kivaa tää on ja itse peliä pelatessa huomaa, kuinka kiintynyt hahmoihin on ja pelaaminen tuntuu ihan erilaiselta muiden tallennuksien kanssa..Nyt mulla on extratallennuksetkin ja niidenkin kanssa oli ihana pelata)..On kyllä hyvä asia, että kommetoidessa miettii itse sitä tarinaa, sillä paras palaute kirjoittajalle on se, että tarina herättää ajatuksia ja laittaa lukijankin pohtimaan sitä(ja tykkään juuri tarinaa koskevista kommenteista, koska se kertoo, mitä lukijat on tykänneet tarinan tapahtumista) :)

   Poista
 6. Huomaa, että pari on edennyt nopeasti, kun tulee yllätyksiä toisen luonteesta, mutta kyllähän sitä oikeassakin elämässä aina oppii toisista jotain uutta :) Kiva osa oli jokatapauksessa, vaikka jännän paikkaan jätitikin :D Toivottavasti nuorella parilla sujuu jatkossakin yhtä hyvin ja lapsiakin saataisiin pian kehiin... ;) Huomaan myös että olet löytänyt vähän uusia kuvakulmia, joka oli todella mukavaa ja toi mielenkiintoa kuviin noin muutenkin :) Jatkoa vaan! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mahtavasta kommentista! :) Pitää kyllä paikkansa, että oikeassakin elämässä oppii toisista aina välillä jotain uutta, vaikka olisi tuntenut toisen kauankin :) Aada ja Kanervo hyppäsivät ikään kuin suoraan suhteeseen, joten heillä riittää toisistaan vielä paljon opittavaa :) Lapsia mäkin parilta jo odotan kehiin, sillä odotan innoissani, miltä ne tulevat näyttämään ja minkälaisia perijäehdokkaita tulee :D Noiden kuvakulmien kanssa tulee välillä leikittyä, mutta oon huomannut hiireni olevan huonompi, mitä aikaisempi oli(otan vastaan suosituksia hyvistä pelihiiristä, jolla saa hyviä kuvakulmia aikaiseksi)ja välillä pausetilassa kuvakulmat ei suostu liikkumaan kuin viiveellä, joten aina ei tule ahkerasti kuvakulmia vaihdettua..Jatkoa toivottavasti tulee ensi viikolla(koitan olla ahkera kirjoittamaan pari seuraavaa osaa :)) :D

   Poista
 7. No huu kuinka jännään kohtaan jätit! Musta tuntuu ettei Kanervo ja Aada välttämättä sovi yhteen kovin hyvin sen yhden ainoan jutun takia, siis kun Aada on noita ja tarvis oikeesti aika rohkeaa ja vahvaluonteista miestä rinnalleen. Vaikka pärjäis varmasti yksinki ku on niin vahva ite. Mutta sitä en toki toivo!!!! Vaikka se olis aika jännää:)
  En muista oonko kommentoinu aiemmin vaikka oonki jo jonku aikaa seurannu tätä niin sanompa nyt että tosi ihanasti kirjotat ja huipusti keksit juonta tarinaan!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mahtavasta kommentista! Kiva, kun nyt kommentoit, sillä on kiva tietää uusista lukijoista :D Uusista lukijoista tulee aina lämmin tunne, vaikka tätä jo vuoden on melkein kirjoittanut(on silti upeaa, kun ihmiset löytävät tarinan ja lukevat sen alusta asti, siinä kun voi olla jo pieni homma) :) Musta jotenkin tuntuu, että vaikka Aadalla on salaisuutensa niin Kanervollakin saattaa olla omat pimeät puolensa ;) Kiva, kun tykkäät kirjoitustavastani ja teidän lukijoiden ja oman mielenkiinnon ylläpitämiseksi yritän aina välillä keksiä tarinaan jotain pieniä juonikuvioita isojen käänteiden joukkoon :D

   Poista
 8. Jee, Aurora Skies!
  Voi ei, saa nähdä mitä Aada vastaa! Huh, miten jännään kohtaan kehtasit jättää! :D
  Aada vaikuttaa niin rakastuneelta, samoin Kanervo, mutta en tiedä, miten ne sit loppujen lopuksi arkielämässä sopii yhteen. En toivoisi kuitenkaan Aadan joutuvan kasvattamaan lastaan itse, vaikka se varmasti siihen pystyisikin. Kanervo vaikuttaa vähän jänishousulta Aadalle, muttaaaa... en tiiä. Sittenpähän se nähdään.
  Tämä osa oli taaaas kerran aivan älyttömän ihana! Kanervo on niin ihanan ymmärtäväinen kun se auttaa Aadaa kaikessa ja otti nuo Aadan huomautuksetkin niin hyvin. Tätä osaa aloitellessa en muistanut enää, että Aadan raskaus oli jo selvinnyt, ja sen takia Kanervon löysä reaktio vähän hämmensi Aadan kertoessa ensimmäisistä potkuista. :D Muistin kuitenkin ennen pitkää viime osan tapahtumat, ja sitten kaikki alkoi vaikuttaa selkeämmältä. ;p
  Aada on todella kaunis ja tuo sen huppari on ihan älykiva! :) Kanervo on kans komea ja sopisivat ulkonäöllisestikin hirveän hyvin yhteen... ;3
  Ja tälleen btw, Unelmien pelikirja on joku aaaivan käsittämättömän ihana leffa! ;p

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, ja tässä nyt sit vielä tällanen turha lisä kun tuli mieleen enkä vaan voi jättää sanomatta...
   Mitäs jos Aada ei saa kerrottua Kanervolle totuutta ja sit Kanervo siepataan eikä se tiedä mistään mitään ja sit ne KillSuperssit kertoo sille että Aada on noita ja se on ihan kauhuissaan kun Aada ei kertonu sille itte. :< So sad!
   Hihi joo, en tiedä miks piti tääkin vielä erikseen lisätä, mutta... mm.

   -banssu

   Poista
  2. Ihana spekulaatio sinulla! :D Mähän saan juonenkeksintä inspiksiä näistä teidän kommenteista :D

   Poista
  3. Kiitokset muuten aivan mahtavasta kommenteistasi! :D Nuo teidän spekulaatiot tarinaa kohtaan on tosi hauskoja ja niitä on tosi kiva lukea :) Tein tuosta Kanervosta tahallaan jänishousun, mutta voihan olla, että Kanervostakin löytyy vielä ne pimeät puolet, mutta jääköön se nähtäväksi ;) Aadan hupparin latasin jostain, mutta en nyt tässä edes muista, että mistä(viime aikoina on tullut vaan vähemmän ladattua peliin enää mitään cc:tä, kun sitä on jo aika paljon, tarkemmin nykyään mietin, että tarvitsenko sen)..Tuon Unelmien pelikirja-leffan poimisin finnkinon sivuilta ja haluaisin kyllä itsekin nähdä sen(jos en leffassa ni sitten dvd:nä) :D Ensi viikolla saatte toivottavasti taas lisää luettavaa :D

   Poista
 9. Katala ketale! Ei noin saa tehdä!!! Nyt äkkiä uusi osa ulos.
  Toisaalta..:D En jotenkaan sittenkään tykkää Kanervosta, toisaalta toivon että heistä ei tulisi ikuista paria :P Aada tarttis musta aika räväkän jätkän :D Mut onhan Kanervo sulonen, ainakin sillä on ulkonäköä :3 Oon vaan vähän kieroutunut ja toivon hänelle kunnon sydänsurua xD
  Siitä ei olisi epäilystäkään, etteikö heidän lapsestaan tulisi suloisuudellaan maailmanvalloittaja noilla geeneillä :3 Ja siis aivan ihana osa, oot täsä kyllä niin hyvä <3
  Toivon et lapsi on poika (:
  Jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D Osa olis venyny liian pitkäksi, niin tein tällaisen "ilkeän" ratkaisun (toisaalta mun on helpompi jatkaa tuota kirjoittamista, kun tiedän, mihin se taas jäi).. Sullakin on mielenkiintoisia spekulaatioita tarinaan ja sain noista pieniä ideoita tarinaan myöhemmiksi juonenkäänteiksi ;) Hauskaa, että oon onnistunut luomaan tuosta Kanervosta tunteita ja ajatuksia herättävän hahmon(saapi sitten nähdä, mitä luurankoja Kanervolla on kaapissaan? ;) ) :D Se oli vähän tarkoitus :D Mäkin malttamattona jo odotan, että saadaan tarinaan taas lapsia kehiin :) Uutta osaa toivottavasti tulee ensi viikolla :D

   Poista
 10. Ihana osa! Voi Kanervo... harmi kun se oli tollanen pelkuri :( . Mutta on se kuitenkin sulonen. Kunpa lapsi syntyisi jo seuraavassa osassa. Mulle on kyllä ihan sama onko se tyttö vai poika :). Vähän kyllä harmitti toi, että seuraava kaupunki on Aurora Skies. Itse olisin halunnut, että se ois Sunlit Tides, mutta hyvä on näinkin. Tulis äkkiä uus osa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :) Kanervosta tuli nyt pelkuri(peli vähän itse ohjaili siitä sellaisen), mutta katsotaan, mitä Kanervosta paljastuu lisää tulevissa osissa :)Vauva ei kyllä vielä pariin seuraavaan osaan synny, mutta sitten aikanaan..En kyllä itsekään malta odottaa näiden kahden saavan lapsia, koska niistä tulee varmasti hyvin suloisia ja lapsia on taas kiva saada peliin :) Itse toivoin myös Sunlit Tidesin voittavan, mutta mielenkiintoista on nähdä, millainen tuo Aurora Skies on ja kuinka se sopii tarinaan..Uutta osaa varmaan ensi viikolla tiedossa! :D

   Poista
 11. Moikka! Hyvä osa jälleen kerran! :) En malta odottaa Vanamoiden muuttoa Aurora Skiessiin.

  Mitenköhän Aada mahtaa vastata Kanervon kosintaan? Olen koko ajan kyllä vähän epäillyt miestä, mutta en oikein tiedä... Jotain outoa hänessä kyllä on. Toivottavasti Aada saa pian itsestään irti ja kertoo Kanervolle menneisyydestään ennenkuin on liian myöhäistä. Parissa on silti jotain niin ihanaa ja omalla tavallaan he sopivat yhteen.

  Elokuvateatteri oli muuten todella hieno ja teki minuun suuren vaikutuksen! :)

  -ambrosia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D Vanamoiden muutosta osaan sanoa sen verran, että se taitaa tapahtua neljän osan kuluttua, mutta jääköön se vielä nähtäväksi :D Aadan vastaus kosintaan selviää seuraavassa osassa ;) Kanervossa on kieltämättä jotain outoa, mutta eiköhän hänenkin salaisuutensa jossain vaiheessa paljastu ;) Aada kertoo totuuden noituudestaan Kanervolle, kun katsoo Kanervon kestävän sen(vai kestääkö Kanervo sittenkään totuutta? ;))... Elokuvateatteri on storesta ja tykkään siitä itsekin tosi paljon! (Jaden pelihetsi-sivustolla on siitä kattava esittely myös) Jos katsoo itse tarvitsevan sitä peliinsä niin voin kyllä suositella sitä(itse kun en tuossa rakentelupuolessa ole kovin hyvä) :)

   Poista
 12. Luin jo eilen tämän ja rupesin kommentoimaan niin se hävis lopulta kun pieru saharaan niin kokeillaan nyt paremmalla onnella.

  Oikein yllättävä osa. Loppu jäi varsinkin aika jännittävään kohtaan.
  Kyllä huvitti tuo Kanervon allensa laskeminen, ei taida miehestä olla pahemmin apua kunhan KillSupersit taas saapuvat. Täytyy Aadan ja vauvan selviytyi joukosta kaksin. No, taidan kuitenkin aliarvioida Kanervon.
  Elokuvailta oli oikein onnituneesti lavastettu, vai oliko se niin että tuossa kolmosessa tuli tuo elokuvateatteri ja sitä voi oikeasti käyttää? Mutta hieno joka tapauksessa.

  Tykkäsin osasta, kuten aina. Ensi osaa tahi ekstraa innolla odotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D Tää tekniikka tuppaa välillä temppuilemaan, joten kiva, kun jaksoit ongelmista huolimatta kommentoida(munki tarttis käydä sun osa kommentoimassa, mulla on nyt jäänyt taas tarinan luvut vähemmälle, kun ollaan viihdytty paljon ulkona kevättöiden merkeissä) :) Loppu jäi jännään paikkaan, sillä osasta olisi muuten tullut liian pitkä..Luulin ensin, ettei kummitustalolla ollut mitään vaikutuksia Kanervoon, mutta sitten se laski allensa :D Epäilen kuitenkin, ettei Kanervokaan ole kertonut kaikkea vielä itsestään Aadalle ;) Käytin elokuvakohtauksessa juurikin tuota storesta saatavaa elokuvateatteria, johon pääsee oikeasti myös sisälle(oon huono noissa rakentelupuuhissa) ja ostin tuon melkein heti, kun se ilmestyi, koska olin keksinyt sille heti käyttöä ja tiesin sen sopivan tarinaani :) Katsotaan tuleeko osa vai extra ensin :D

   Poista
 13. Luin viikonlopun aikana kaikki osat, ja nyt rupes ärsyttämään tuo loppu ihan toden teolla! Aada ja Kanervo ovat kyllä sulosia yhessä, ja varmasti suloisia lapsiakin tulee :3 jotenkin toivon, että kuitenkin vähän draamaa killsupersien kanssa tulee, mutta ei kuitenkaan liikaa mitään, normaalia arkeakin on ihan kiva seurata. Oon lukenu monia lc:itä joissa tapahtuu kokoajan kaikenlaista, mutta niihin menee mielenkiinto kun tietää että tulevassa osassa kuitenkin tapahtuu kaikenlaista. Vanamoilla kuitenkin kaikki tulee aina niin puun takaa, juuri silloin kuin sitä vähiten odottaisi, hyvä niin. Jään kyllä tosiaankin seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset aivan mahtavasta kommentista! :) Lämmitti mieltä tosi paljon ja sain tästä kommentista sen lukiessa kirjoitusintoni takaisin :) Lopetin osan tuohon kohtaan, koska osasta olisi muuten tullut liian pitkä ja on helpompi alkaa kirjoittamaan seuraavaa osaa(aloitus on mulla aina se hankalin) :D KillSupersien kanssa tulee draamaa kehiin aina säännöllisin väliajoin, mutta olen kanssasi samaa mieltä, ettei yhdelle sukupolvelle voi tapahtua kaikkia huimia käänteitä..Olen todella tyytyväinen tuosta, kun sanoit, että Vanamoilla käänteet tulevat puun takaa, sillä niinhän sen vähän kuuluu mennäkin..Ihanaa, että jäät seurailemaan tarinaa(mieletöntä, että jaksoit lukea kaikki osat, siinä tais mennä pieni tovi tietäen, kun nuo osien pituudet tuppaavat venymään osa osalta)! :D

   Poista
 14. Pidin eniten tosta lopusta, koska olen toivoton romantikko ja noista kosintakohtauksista olit saanut hyvät kuvat. (": Toivottavasti tuo perheonni jatkuu ja Aada sekä Kanervo saisivat ihanan (ja maailman suloisimman c:) lapsen. Jotenkin musta tuntuu että unelmaparillemme käy vielä jotain, aika monet muutkin sitä tässä ovat veikkailleet...mutta toivotaan nyt parasta!

  ~lola~

  PS. Onko toi osan nimi siitä Robinin biisistä keksitty? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D Noissa kosintakohtaus kuvissa on kieltämättä kiva tunnelma..Tarinan edetessä nähdään, kuinka Aadan ja Kanervon perheonnen käy ;) Nuo lukijoiden veikkailut ovat olleet todella hyviä ja hauskoja(kiva nähdä, mitä lukijat odottaa tarinalta ja miten olettavat tarinan juonen menevän, mulla tuo juoni aina muuttuu tarinan edetessä, joten nähtäväksi jää mitä tapahtuman pitää) :) Tuo osan nimi on keksitty juurikin tuosta Robinin biisistä, se sopi hyvin tämän osan teemaan :D Itseasiassa kaikkien muiden osienkin paitsi ensimmäisen osan nimet ovat eri laulujen nimiä..Sain tuon idean ekan osan jälkeen, koska musiikki on hyvin tärkeää mulle, niin yritän saada mahdollisimman pitkälle osien nimit laulujen nimistä, mutta tarvittaessa jos en millään keksi tulen kehittämään ne laulujen sanoista..Mutta tähän mennessä ekaa lukuunottamatta ovat osien nimet olleet eri laulujen nimiä :)

   Poista
  2. Kaikkea kivaa sitä löytää kun aikansa seikkailee netissä :D Sims 3 tarinoiden löytäminen on aina plussaa ja vaihtelua. Pitänee selailla vanhempiakin osia läpi, oli hauskaa luettavaa ja kuvat kivaa katseltavaa...

   Poista
  3. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :) Tuntuu aina yhtä kivalta, kun ihmiset löytävät tän tarinan :D Aloin jo tässä tuosta Sims4-vahvistuksen myötä miettiä jo, että pitäisikö nelosen ilmestyttyä tehdä silläkin tarina nettiin :D LC Vanamo pyrkii kyllä jatkumaan nelosen ilmestyttyäkin aina sinne 10.sukupolveen ellei mitään ihmeellisiä tapahdu..Netistä välillä löytää kaikkea kivaa..Itsekin löysin pari sims3 tarinaa lyhyessä ajassa lukulistan jatkoksi :D

   Poista
 15. Käytätkö jotain lisäosaa/kamasettiä, kun simisi, talosi ja kaupunkisi ovat niin ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sims 3:ssa asennettuna kaikki tähän asti ilmestyneet lisäosat ja kamasetit ja storesta olen peliini myös hankkinut paljon tavaraa (lisäksi simeillä on muualta netistä ladattuja hiuksia, kuvioita ja tauluja, joita talojen sisustuksessa käytän).. Tämän tarinan Twinbrook kaupunki on tullut Unelmaduuni-lisärin mukana, mutta storesta olen hankkinut esimerkiksi tässä osassa olleen elokuvateatterin :D Kiitokset paljon kommentista :)

   Poista
 16. Taisitpa saada uuden lukijan. :) Legacy on hyvä, ainoa miinus tulee suomalaisista nimistä, mitä melkein jokaisella henkilöllä on. Itse tykkään enemmän ulkomaalaisista nimistä, mutta makunsa kullakin. :) Ja koska pidän tavattomasti fantasiasta ja paranormaaleista jutuista, ehdotonta plussaa tarinaan tuo tämä ihastuttava noitageeni! <3 Toivon melkein että lisää Supernaturalin hahmoja nähtäisiin.

  Kanervosta en niinkään tykkää, Aadasta kylläkin. Se on aina ollutkin suosikkini.. :) Onko vähän ilkeää toivoa että Kanervo katoaisi/kuolisi/he eroaisivat. Vähän draamaa. :D Onhan Kanervokin ihan OK, mutta mun makuun liian nössö. :D

  Ainii, melkein unohin mainita että talot näyttää tosi realistisilta, paljon romua ja ihanat huoneet. Mun taloissa on aina vaan valkee seinä ja sänky+ kaappi. :D No ei nyt sentään, mutta kuitenkin.

  Ja nyt lopetan tän sössöttämisen ja annan sulle vapaata aikaa, ilman mun iihastuttavaa kommenttia. :DD

  Sen verran vielä, että linkitän tän tarinan omaan legacyyni, mites vastalinkitys? :) :)

  Ja vielä kerran, ihastuttavaa lukemista. Tekstiäsi on helppo lukea. Ääh, sekava kommentti, mutta sama se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :) Uusia lukijoita on aina kiva saada :D Mitä tuohon nimi-asiaan tulee, niin pelaan suomenkielellä, joten pelin hahmotkin tulevat olemaan suomenkielisiä(ja myös koska tuo sukunimikin on suomenkielinen)..Itse en tykkää EA:n suomen ja enkunkielen sekoitusnimistä, ne on hirvityksiä(esim. Britney Vanamo aristaa korviin).. :D Tuo kommentti Supernaturalin hahmoista; en ole ainakaan poissulkenut mahdollisuutta etteikö esim. noidan puoliso saisi olla vampyyri tai vaikka ihmissusi(poikaystävä joka paljastuukin ihmissudeksi heh :D), joten on hyvin mahdollista, että tarinassa voidaan nähdä muitakin supernaturalin hahmoja :D Kanervo on saanut ihmiset jakaantumaan, mikä on ollut mun tarkoituskin hahmon luonnetta tarinaan luodessa, joten saapi nähdä, mitä ihmiset tykkäävät hänestä jatkossa, kun luurankoja alkaa paljastua ;D Kiitokset tuosta talokommentista, en nimittäin kauheasti perusta rakentelusta, kiva, että näyttää realistiselta :D Vastalinkitys käy mielellään :D Minkä noista sun tarinoista linkitän(niitä oli monta)? :D Ja ihana kuulla, että tekstiä on helppo lukea :D Koitan viikonlopulla saada seuraavan osan ulos :)

   Poista
  2. Linkitä Fazerit, se on päätarina ja ne kaksi muuta + yksi blogi on vaan sivulla jos välillä ei Fazereilla saa inspiraatiota. :)

   Poista