lauantai 1. syyskuuta 2012

5. Kuka mä oon?
Näin aluksi suuret kiitokset taas kommenteistanne. Niitä oli ihana lukea ja useimmat piristivät kovasti :) Jatkakaa vain kommentointia :) Tämän jakson julkaisussa kesti, sillä jouduin asentamaan pelini uudestaan ja samalla poistin ja latasin ladatut peliin uudelleen ja poistelin myös bugittavia ladattuja. Vanamoille ei asennuksen tiimellyksessä käynyt kuinkaan, mutta muutaman osan päästä muutoksia voi näkyä talossa. Mutta en jaarittele enempää :) Lukuiloa! :D Kyyneleiden tulva ei meinannut millään loppua. En tiennyt, miten tästä elämä jatkuisi eteenpäin. Mitä Justin mahtaisi ajatella siitä, että olisin noita? Kuka mä oon?  En itsekään tiennyt, mitä siitä ajattelisin, että olisin noita. Olisinko vaarassa koko ajan jonkin KillSupers-järjestön vuoksi? Voisinko elää enää normaalia elämää? Niin paljon ajatuksia pyöri mielessäni, että oli vaikea ajatella nukkumaan menemistä. 

Kun päätin, että kertoisin Justinille aivan kaiken hänen työpäivän jälkeen, sain lopulta unen päästä kiinni. Nukuin yön kuitenkin levottomasti sängyssä pyörien ja parin tunnin välein heräillen.


Aamulla, kun olin herännyt, vatsaani kurni nälän merkiksi. Syödessäni herkullista juustovoileipää aamupalaksi tunsin, kuinka pienet jalat potkivat vatsassani kiihtyvään tahtiin. Nuo tuntemukset saivat hymyn kasvoilleni ja tulin itsevarmemmaksi, että asiat tulisivat järjestymään vielä parhain päin.Kun söin aamupalaa huomasin, että Justinkin oli herännyt ja hän oli avannut telkkarin. Telkkarista tuli Simkauhukeittiö-sarjaa, jossa yksi kilpailijoista voittaisi pääkokin viran yhdestä hyvin menestyneestä ruokaravintolaketjusta.Kuulin pihalta tutun torven äänen ja lähdin töihin. Ovelta katsoin vielä Justinia, joka oli syventynyt telkkarin katseluun. Pieni jännitys kouraisi vatsani pohjassa, kun mietin, miten Justin tulisi reagoimaan tähän kaikkeen asioiden sekamelskaan.


Tunti oli kulunut siitä, kun olin lähtenyt töihin, kun Justinia tultiin myös hakemaan töihin. En meinannut keskittyä millään omiin töihini, kun kaikki ajatukset pyöri mielessäni. Toivoin kuitenkin jo itsekin, että Justin saisi pian ylennyksen, jotta voisimme tehdä pientä remonttia taloon.Toimittajan takkini kävi pieneksi raskauden viime metreillä. Vaihdoin vähän mukavampiin työvaatteisiin, johon valtava vatsanikin mahtui. Sydämeni alkoi takoamaan entistä lujempaa, kun astelin kohti kotini ovea.Kun Justin oli tullut töistä kotiin, käperryin hänen kainaloonsa makaamaan uudelle sohvallemme. Minuun oli iskenyt pieni pesänrakennusvimma ja olin sisustanut taloa uusilla huonekaluilla.”Älä nyt säikähdä, mutta mulla olis sulle rakas vähän kerrottavaa. Toivon, ettet keskeytä mua tällä kertaa, sillä tätä on aika vaikee kertoa”, aloitin.

”Sä tiedät rakas, että voit kertoo mulle ihan mitä vaan, sillä mä rakastan sua ihan hirveesti ja haluun, että pystytään puhumaan ihan mistä vaan. En haluu, että meillä olis mitään salaisuuksia”, Justin sanoi minulle rohkaisevasti ja samalla myös lohduttavasti.”Muistat varmaan sen illan, kun kerroin, että meille on tulossa vauva? No sinä iltana tapahtui vielä paljon muutakin. Sinä menit nukkumaan, kun tultiin kotiin, mutta mä päätin vielä katsoa sähköpostin. Tällä hetkellä tuntuu, että se oli virhe, sillä mulle oli tullut aika järkyttävä viesti. Siinä kerrottiin muun muassa mun vanhempien kohtalosta. Muistat varmaan, kun kerroin seurusteluaikanamme, että vanhempani olivat menehtyneet auto-onnettomuudessa? Nyt on selvinnyt, että se oli järjestetty onnettomuus”, kerroin.

”Oliko se murha? Sori, että keskeytin, mutta poliisin hommissa, kun olen, ni toi kiinnostaa aika paljon varmaan muitakin kuin mua”, Justin sanoi.

”No tavallaan joo kyseessä oli murha ja nyt myös minä ja tää meidän syntymätön lapsi saatetaan olla vaarassa”, jatkoin.”Nimittäin vanhempani tappoi sellainen järjestö kuin KillSupers. Niiden tehtävänä on tappaa/poistaa kaikki paranormaalit otukset pois päiviltä. Äitini, kun ei ollut tavallaan ihan normaali. Tää mun hiusten väri on perintöä äidiltäni. Mun äiti oli noita, joka oli yksi mahtavimmista ja voimakkaimmista jäljellä olevista noitasuvuista. Joka tarkoittaa myös, että mäkin olen ilmeisesti noita ja saatan osata joitain normaalista poikkeavia kykyjä ja suvun ainut jäljellä oleva jäsen. KillSupers totesi, etten ole turvassa ja tarkkailevat meitä ja uhkasi myös lapsemme olevan vaarassa, mikäli se olisi noita. Se paljastuu, kun lapsi kasvaa taaperoksi. Tällä hetkellä tuntuu, etten tiedä kuka mä oikeen oon…Oonko joku luonnonoikku, joka omistaa tietämättömiä kykyjä? Sä oot ollu nyt yllättävän hiljaa. Mitä sä oot mieltä tästä kaikesta? Rakastatko mua vielä, vaikka saatan olla noita ja elämämme saattaa olla vaarassa tästä eteenpäin?” kysyin Justinilta ja pelkäsin samalla pahinta, mitä hän vastaisi.”Kyllä mä sua rakastan edelleen yhtä paljon ellen jopa enemmänkin. Sä oot mulle mun elämän tärkein ihminen ja haluun jakaa elämäni sun kanssas. Mä pysyn sun rinnallas, vaikka ne KillSuperssit hyökkäisivät tuolta nurkan takaa, kunhan lupaat, ettet loihdi mua ainakaan mikskään sammakoksi, jos sulla on kykyjä”, Justin sanoi ja hymyili.
”No en mä viitsi vitsailla tästä enempää..Mä pysyn sun rinnalla, vaikka mitä tapahtuis. Muista tää nyt aina, vaikka mitä tulis”, Justin jatkoi.

”Kiitos Rakas! Mä tiesin, että voin aina luottaa suhun. Nyt täytyy vaan olla vähän tarkempi jatkossa ja pitää lapsi turvassa hinnalla millä hyvänsä”, sanoin.

Olisin halunnut tietää, mitä Justin ajatteli, kun hän katseli keskittyneesti johonkin kaukaisuuteen.


 Kun seuraavana päivänä olin ehtinyt töistä kotiin ja huomannut, että meillä oli huonekalut vaihtanut paikkaa ja kaikkea pientä kivaa oli tapahtunut, kun olin ollut töissä, astui ovestamme sisään ratsastuskypärään pukeutunut mies. Säikähdin hieman viime päivinä tapahtuneiden juttujen vuoksi.


”Hei! Olen Ilmari ja olen lemmikkien turvakodissa töissä. Justin Vanamo halusi yllättää sinut ja toimitin hänen tilaamansa lähetyksen teille Alina Vanamo olettaisin”, sanoi Ilmari.

”Paljon kiitoksia! Pidän varmasti huolta lähetyksestä. Minkälaisesta lähetyksestä on kyse?” kysyin.

”Lähetyksenne odottaa teitä pihalla. Jätin pöydälle papereita, jotka kannattaa lukea huolellisesti läpi. Hyvää päivän jatkoa!” sanoi Ilmari ja poistui kodistani.

Kävelin jännittyneenä pihalle. Mitäköhän Justin oli nyt keksinyt?Pihalla minua odotti varmastikin maailman suloisin kissanpentu. Aloin heti lepertelemään pennulle ja halusin silittää sitä.Vaikka vatsani olikin jo halkeamispisteessä ja valtava, kyyristyin siitäkin huolimatta nostamaan kissanpennun syliini. Voi, kuinka pehmeältä sen turkki tuntui käsissäni.Kissanpentu kehräsi tyytyväisenä sylissäni ja lähdin kävelemään kohti taloa. Samalla mietin kuumeisesti, mikä olisi sopiva nimi pennulle.Taloa kohti kävellessä sain kirkkaana välähdyksenä mieleeni kissanpennun nimen. Kissan nimeksi tulisi Muru. Muru kuvastaa minulle ilon tunteita, pieniä murusia. Ilmarin pöydälle jättämissä ohjeissa oli lukenut, että pentu olisi sikaileva, mutta myöskin hyväluontoinen, joten tiesin, että minulle riittäisi töitä pennun kasvatuksessa ja varmasti saisin kokea ilon hetkiä yhdessä Murun kanssa.Kuten, jo mainitsin huonekalujen vaihtaneen työpäivän jälkeen paikkaa, katsoin taloa Murun kanssa nyt yhdessä tarkemmin. Talo oli laajentunut.Astuin Murun kanssa ovesta sisään ja katsoin taloamme aivan uusin silmin. Talomme oli laajentunut kahdella huoneella, joista toinen oli kovasti odotettu lastenhuone ja toinen oli minun ja Justinin makuuhuone. Kaipaamaani kylppäriremonttia ei oltu vielä tehty, mutta toivottavasti sekin tapahtuisi, sillä lapsen tullessa kasvaa varmasti myös pyykkivuori. Haaveilin pyykkikoneesta ja kuivausrummusta. Murukin tarvitsisi rauhallisen nurkan tarpeiden teolleen ja varmasti Murulle löytyisi myös rauhallinen nurkka nukkumiseen. Kissaa varten tarvitseekin hankkia muitakin tarvikkeita, mutta ne ehteisimme kyllä hankkia pian. Kun avasin lastenhuoneen oven, odotti siellä minua tosi herttainen näky. Justin leikki innoissaan vauvamme tulevilla leluilla. Tiesin Justinin olevan luonteeltaan lapsenmielinen, mutta en tiennyt, että se voisi ilmetä näin. Vauvamme saisi ihanan isän, jonka varmasti saisi myös leikkimään lapsen kanssa. Jätin Justinin leikkimään lelujen parissa ja menin lukemaan raskautta käsittelevää kirjaa. Ehteisin kiittämään Justinia myöhemmin näistä kaikista kivoista yllätyksistä.Illalla menimme yhdessä Justinin kanssa tutkimaan lastenhuonetta.
”Tämä huone on just täydellinen meidän lapselle”, kehuin Justinille.
”Niin taitaa olla. Mä yritin kuvailla rakennusfirmalle mahdollisimman tarkkaan, mitä me haluttiin tältä laajennukselta”, kertoi Justin. ”Kiitos ihan hirveesti näistä kaikista yllätyksistä, jotka järjestit. Ne on piristänyt mua tosi paljon”, jatkoin ja otin Justinia käsistä kiinni.
”Mä halusin jotenkin osoittaa, miten tärkeä oot mulle. Kiva, että onnistuin”, totesi Justin.
”Onnistuit todellakin. Säkin oot mulle tosi tärkeä”,sanoin Justinille.”Joko oot päättäny, mikä nimi kissanpennulle tulee? Se on aika herttanen tapaus” kyseli Justin.
”Siitä tuli Muru. Vähän niin kuin sun mukaan, koska sä oot mun oma muru”, lepertelin Justinille.


 Kietouduimme pitkän suudelman vietäväksi. Olin onnellinen, sillä minulla oli kaikki niin loistavasti. Jopa Justin pysyi rinnallani kaikkien paljastusten jälkeenkin.


Justin kietoi kätensä vatsani ympärille.
”Ei kestä varmaan enää kauaa, kun olemme oikea perhe. Oon viime päivinä jo miettiny, kumpi sieltä mahtaa tulla”, pohti Justin.
”Kumpaa toivot?” kysyin.
”Oishan autoilla kiva leikkiä pienen junnun kanssa”, vihjaisi Justin.
”Kyllä pienen prinsessankin kanssa voi leikkiä autoilla”, sanoin.”Tärkeintä on kuitenkin, että lapsi olisi terve”, jatkoin.
”Se on viime päivinä ollut jo aika rauhallinen liikkeissään”, totesin vielä.

”Tää huone sopii onneksi kummallekin”, sanoi Justin hymyillen.
”Jos se vesseli valmistuu jo tulemaan tänne maailmaan, kun on niin rauhallinen”, Justin vielä jatkoi.Sen sanottuaan tunsin voimakkaan poltteen vatsassani ja tunsin, kuinka vatsani kiristyi.
”AAARG!! Supistukset alkoivat nyt!!” kiljuin Justinille, joka vielä ihmetteli vieressä, mitä huusin.Ei mennyt viittä minuuttia kauempaa, kun minua jo taas supisti voimakkaasti.
”Muista hengitys, muista hengitys, niin kuin valmennuksessa opetettiin”, panikoi Justin vierelläni.”Tää vauva on päättänyt syntyä tänään.. Soita mulle taksi, mä en haluu synnyttää tätä täällä kotona” käskytin Justinia.
”Ja lopeta panikointi. Sä saat tulla mun mukaan sairaalaan”, jatkoin päättäväisesti.Justin sai soitettua minulle taksin, mutta hän ei vielä panikoidessaan ehtinyt tulla samaan kyytiin. Pakattu kassini sairaalaa varten jäi myös kotiin, joten Justin saisi tuoda sen perästä.”Sairaalalle mahdollisimman nopeasti. Synnytys on käynnistynyt”, hoputin taksikuskia. Poltot vatsassani tihentyivät ja voimistuivat koko ajan.Taksikuski ajoi ripeästi sairaalalle. Kävelin hitaasti vaappuen vatsani kanssa sairaalan oville.”Saisinko pyörätuolin?”, kyselin vastaanottotiskiltä.
”Synnytys on käynnistynyt ja poltot on niin voimakkaita”, kerroin tilastani.
”Otamme sinut synnytysosastolle heti sisään ja lääkäri tulee tutkimaan teidät mahdollisimman nopeasti”, hoitaja kertoi.Hoitajan viedessä minua osastolle juoksi Justin kohti sairaalaa luokseni.Mieheni kasvoilta voi nähdä jännittyneen tunnelman ja olotilan. Olisimme pian perhe.


Tuntui, kuinka synnytys olisi kestänyt päiviä, niin kovat tuskani olivat. Justin yritti helpottaa tuskaista olotilaani hieromalla selkääni. Polttavan kivun vallitessa minut, kuulin hoitajan pelästyneen huudon kipujeni lävitse: ”Hakekaa lääkäri äkkiä paikalle! Vauvan syke heikkenee!! ”
Kuinka lapsen käy? Onko lapsi tyttö vai poika? Se selviää seuraavassa osassa :) Risuja ja ruusuja otetaan taas vastaan :) Oletteko muuten huomanneet, mistä osien otsikot tulevat? Osasta 2 alkaen on ollut tietty juttu,mistä ne tulevat, keksittekö? Ja tässä pieni kysymys teille koskien Alinan noituutta.. Jos mahdollista, niin muutanko Alinan Supernaturalin ilmestyttyä oikeasti noidaksi? Vai käytänkö ns.lievää noituutta eli keksin itse kykyjä ja noituus näkyy hiusten värissä? Teillä on nyt mahdollista vaikuttaa tuleviin osiin :)
19 kommenttia:

 1. Jännittävään kohtaan kyllä jäi tämä osa! Itse sanoisin, että voisit muuttaa Alinan Supernaturalin noidaksi ;)
  Onneksi Justin otti Alinan salaisuuden hyvin vastaan, eikä jättänyt häntä yksin lapsen kanssa.

  Olit kommentoinut lc Skyn osaan ja halusit tietää, miten laitetaan tuo Cbox ja seuraava osa -sivupalkki. Voin tässä pikaisesti kertoa...

  Cbox: Katso kuvalliset ohjeet täältä: http://gebbucornflakes.blogspot.fi/2012/05/miten-cbox-sivupalkkiin.html?showComment=1339844693132


  Seuraava osa:
  1. Menet bloggerin hallintapaneelin "ulkoasu" kohtaan. (Sinne, missä voi siirrellä niitä gadget juttuja).
  2. Paina "lisää gadget".
  3. Etsi sieltä listasta kohta "tekstit" ja paina sitä.
  4. Sitten sinne vain kirjoitat otsikoksi esim. "Seuraava osa" tai jotain muuta vastaavaa.
  5. Sisältö kohtaan voit kirjoittaa "kuvat" kohdan ja "tekstit" kohdan.
  6. Sitten vain painat tallenna, ja seuraavan osan edistymistä lukijat voivat sitten seurailla ;)

  Tiedän, olen huono selittämään, mutta toivottavasti nyt ymmärsit tuosta jotain :D
  ++ Siihen Cboxiin/chattiin on myös helpompi ilmoittaa osista :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipas aika pitkä sepostus mulla :D

   Poista
  2. Kiitos kommentistasi! Ja kiitos ihanista ohjeista :) Koitan täs illal viel saada noiden ohjeiden avulla jotain aikaiseksi..Justin on kyl aikas herttanen mies ja tosi ymmärtäväinen Alinaa kohtaan..Tänne tulee hirveästi kysymyksiä simssiin ja osiin liittyen, ni totesin että toi chatbox olis tarpeen :)

   Poista
 2. Huii, jäipä jännittävään kohtaan..! Kunpa lapsi selviäisi - ja tietysti myös Alina. :<
  Huhhuh, onneksi Justin suhtautui tähän näin mahtavasti! En olis uskonut silloin, kun nää tapasivat, että tästä seuraisi näinkin ihana ja hyvä ja täydellinen suhde, jee! :D
  Alina ja Justin on kyllä niiin söpöjä yhdessä! :) Kunpa nyt vaan synnytys menis hyvin ja pääsisivät terveinä kotiin... :<
  Oli taas kyllä hyvä osa, tykkäsin paljon lukea. :>
  Jatkoa odotellessa!

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alina ja Justin on kyl aika söpöjä munkin mielestä :)Mikään suhde ei tosin taida olla täydellinen, ei siis Alinan ja Justininkaan (siitä lisää myöhemmin) ;)

   Poista
 3. Toivon, että lapsi ja Alina selviäisivät! :< Onneksi Justin suhtautui asiaan hyvin - vau! Ihana :3 Alinan noituus... Toivon, että keksit itse kykyjä ja noituus näkyy hiusten värissä! Se olisi mielikuvituksellista! Ja se toisi ehkä enemmän lukijoita :3 Kiitos, että linkittelit minun sims-blogini ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista! :) Justin on juu aikas ihana :)Mä oon nyt teidän kommenttien perusteella tod.näköisesti muuttamassa Alinan noidaksi Supernaturalin myötä,mikäli se ei muuta ulkonäköä hirveesti..Ja oon pyöritellyt myös ideaa, että noituus näkyisi myös hiustenvärissä ja Supernaturalin kykyjen lisäksi kekseisin vielä niitä kykyjä itse lisää..mutta katsotaan mitä tapahtuu..täytyy testail lisäriä, kun se on tullut :)ja mielelläni linkkasin sun sims-blogin tänne :D

   Poista
 4. Voih, mitä pahaa Alina on tehnyt sulle, että teet tällaista kohtaloa hänen lapselleen?! Voivoi, toivottavasti se nyt selviäisi..:/

  Mun mielestä poika olisi ihana:3 Ja voi että, se kuva oli ihana, jossa Justin leikki:3 Justin on kyllä kultainen! Onneksi hän ei jättänyt Alinaa:))

  Muru on ihana! Mukavaa kun on lemmikki talossa:)

  Tämä noitajuttu... Toisaalta, jos Supernaturalin noituus muuttaa kamalasti ulkonäköä, niin ei ole kiva... Mutta muuten se olisi musta kivaa!:)

  Jatkoa odotellen!:) Ja kertojakin pysyi samana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Ei se Alina mitään pahaa oo tehny, pientä draamaa täytyy kuitenkin vähän aina olla :) Justin on kyl tosi kultainen tyyppi, tykkään kovasti :) Saatte sitten ens jaksossa nähdä kumpi tulee :) Muru tuli tuomaan lisämaustetta perheeseen,ja aikas suloinen on ainakin vielä :) Tääl monet on sitä mieltä, että Alinan vois muuttaa noidaks..Mikäli se ei ulkonäköön vaikuta kauheesti, ni varmaan muutankin ja käytän varmaan silti tuota hiusten väriä ja keksin Supernaturalin kykyje kylkeen lisää kykyjä..Tällaista ideaa oo nyt pyöritelly mielessä :) Täytyy lisärii sit ennen päätöstä vähän testailla..Tosin oishan hauska nähdä Alina lentelemässä luudan selässä :D Ja nyt keskityin kirjottamiseen ja sain pidettyä kertojan samana,pidin taukoa välil ku tuli sellanen kohta, missä oli riskinä kertojan muuttuminen :) Jatkoa pukkaa varmaan aika pian :D

   Poista
 5. VIHDOIN TULI UUS OSA!!!<3333 Mun mielestä voit muuttaa Alinan noidaks jos se ei vaikuta sen ulkonäköön. Haluisin itekkin sen superneutralin siin on vaa se et en haluu et zombeja pyörii mun simssin pihalla ynm... Kun se hernetykkiki tulee vaa siinä ennakko tilaus hommelissa =/

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista Sanju! Mitä mahdoit tykätä osasta? :) Ainakin olit jo sitä tainnu odottaa :D Seuraavan osan julkaisuun ei mene näin kauan kuin nyt meni..Voit seurailla osan vaiheita sivupalkista ja pulinaboxissakin siitä voidaan keskustella..Ja simssiä koskevia kysymyksiä voi esittää kans siellä :) Mä oon ymmärtänyt, mitä tohon Supernaturaliin tulee, et kun on täysikuu, niin silloin voi niitä zombeja tulla pihalle ja tuo hernetykkikään ei aina toimi, mitä videoissa oon nähnyt..Mulle on tosin tulossa toi limited edition, joten katsotaan millanen se sit on :)Ja oon jo ennakkovarannut Vuodenajatkin, niitä odotan jo kovasti..Vuodenaikojen ilmestyminen saattaa vaikuttaa myös Vanamoiden julkaisuun, haluun että ne näkee talven ja saan tehtyä kivan joulujakson :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa oli mahtava niinkun aina! <3 Joo kerrot sitten mulle kaiken superneutralista<3 Mut jatketaan jutustelua boxissa =)

   Poista
 7. Voi kunpa vauvalle ei kävisi mitään. Pari on niin suloinen että ansitsisivat terveen vauvan. Minä luulen että vauva on tyttö.
  Taas ihastelin noita Justinin muskeleita. Ihana mies kun otti niin hyvin tuon noita-asiankin.
  Ja muru on kanssa todella suloinen. Olipa Justin ajattelevainen, pitäähän noidalla kissa olla.
  Mukava osa ja jään odottelemaan jatkoa.
  Ainiin, mulle on ihan sama teetkö Alinasta oikean noidan, kummin vain on itsellesi helpompi pelata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentistasi! Justin on kyl kieltämättä aikas hyväkuntoisen näköinen :)Hauska toi sun "pitää noidalla kissa olla"-kommentti, ku en ajatellut asiaa tolta kannalta :) Mutta totta..Kunnon noidalla pitää kissa olla :D Jatkoa tulee piakkoin, ehkä jopa jo loppuviikosta tai ens viikon alussa..Sitä ennen pitää taas vähän päästä pelaamaan Vanamoilla tarinaa eteenpäin :D

   Poista
 8. Ajattelin, että tää on niin hyvä legacy, että aloitanpa seuraamisen. :) Alina ja Justin on ihana pari! ♥ Sanon vain sivuhuomiona, että Alina on todella nätti, ja todella nätille naiselle sopii todella kaunis nimi eli just tää Alina. :) En tiedä miten voisit ilmoittaisit jos uusi osa tulee, niin tulen sitten aina välillä kurkkaamaan täältä. Olen toki radolassa (nimerkillä TanssiAnsQ), että jos olet ystävällinen niin voit vaikka lähettää viestiä siellä. Noidaksi muuttaminen ois ihan kiva idea! Toki tää sun yhdistelmäs, että ois molempia vaihtoehtoja niin kävis tosi hyvin. Kiitos sulle, että teet näin ihanaa legacya! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi ihanasta kommentista! Ja on tosi kivaa saada uusi lukija :)Alina on mustaki tosi kaunis nimi.. :) Mun simeillä täytyy olla kivoja nimiä tai muuten saatan kyllästyä niihin..Radolassa ilmoittelen uusista osista "Keskustelua sims-tarinoista"-palstalla ja myös "Lista tarinoista päivitetty"-palstalla..Niitä kannattaa seurailla :)Tosi kiva, että tykkäät tästä legacysta, yritän pitää tän mielenkiintosena(tosin seuraavat kaksi osaa tulee varmaan olee tällä erää aika perhe-elämään keskittyneitä) :)

   Poista
 9. Hurja osa! Jännitystä riitti aivan loppuun asti :--))

  PS. DiMatteot saavat uuden osan varmaan ihan lähipäivinä

  VastaaPoista
 10. Kiitokset kommentistasi! :) Tässä on Vanamoilla ollut muutama jakso hurjaa meininkiä ja erilaisia juonenkäänteitä..Seuraavat pari osaa taitaakin välillä keskittyä ihan siihen perhe-elämään ilman suurempia käänteitä :)Mä käyn kurkkasemas välil, josko osa olis ilmestynyt :)

  VastaaPoista
 11. nää on niin hyviä ja jostain syystä repeen aina välillä noille lauseille mutta tää on hyvä :) Eikai oo loppunut :)

  VastaaPoista