sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

18. Huumaavaa


Haluan aluksi kiittää taas lukijoita saamistani kommenteista.. Ne saavat minut aina keksimään tarinaan juonta juuri silloin, kun sitä en ole miettinyt valmiiksi..Uutta puhtia olen myös saanut uusista lukijoista, sillä on jotenkin ihanaa huomata, kuinka jotkut aina löytää tän tarinan ja ihastuu siihen. Nyt Vanamoilla puhaltaa uudet tuulet perijän vaihduttua myös ulkoasullisesti. Muutin blogini tekstin ja samalla myös taustan, sillä huomasin sen näyttävän toisella koneella erilaiselta, mitä omalla koneellani ja vaihtelu välillä virkistää. Lisäksi tein uuden bannerin, joka on nyt jo vähän keväisempi, sillä kevättä jo odotan kovasti. Aada toimii tästä osasta eteenpäin tarinan kertojana aina seuraavaan perijän valintaan asti. Lukuiloa kaikille! :)


Oli aikainen tiistai-aamu. Olin herännyt aikaisin täynnä energiaa ja valmis tekemään suuria päätöksiä tulevaisuuteni varalle. Tänään olisi se päivä, jolloin aion ottaa härkää sarvista muissakin asioissa kuin kokkaustaidon harjoittelussa. 


Olin saanut kimmokkeen päätökseni tekoon viime sunnuntaina, kun pihaamme oli astellut yliopiston maskotti luomaan opiskelumieltä. Anna päätti siinä samalla tehdä soveltuvuuskokeen, mutta hän ei saanut stipendiä. Ei sen puoleen, olin ymmärtänyt, ettei Anna olisi ollutkaan niin hirveästi kiinnostunut tiukasta opiskelusta, sillä hän haaveili omasta ratsutilasta ja kilparatsastajan urasta.


Annan ilmeestä päätellen häntä harmitti kuitenkin, ettei hän saanut stipendiä. Annika puolestaan teki myös soveltuvuustestin. Itse seurailin ikkunasta tyttöjen touhuja, sillä en itse aikonut mennä yliopistoon, koska halusin tehdä jotain käytännöllisempää ja luovaa, mutta saisin kuitenkin itse määrätä tahdin.


Annikalle soveltuvuustesti osoittautui vielä hankalammaksi mitä Annalle, eikä stipendiä tullut myöskään hänelle. Olimme siis siskokset, jotka eivät soveltuneet tavalla tai toisella yliopistoon. Annika haaveili salaa näyttelijän urasta, mikä kuitenkin oli meidän kaikkien tiedossa. Kyseinen ura vaatisi paljon töitä, jos alalla aikoisi menestyä. Annika oli kuitenkin jo ennen testin tekoa päättänyt, että hän yrittäisi toteuttaa oman unelmansa ja olla kuuluisa näyttelijä tulevaisuudessa. Niinpä päätin minäkin yrittää toteuttaa oman unelmani.


Valmistaessani lettuja aamupalaksi koko perheelle, kaksoset pelailivat shakkia ennen kouluun menoa. Molemmat olivat hyvin keskittyneitä peliin ja seurailivat silmä kovana toisen seuraavaa siirtoa.



Kun olin saanut letut tarjolle, näin äidin ja isän hempeilevän olohuoneen puolella. Vaikka vanhempani olivatkin jo vanhuksia, he olivat onnistuneet säilyttämään intohimon ja romantiikan suhteessaan arjen keskellä ja sitä suuresti ihailin. Toivon, että itsekin pystyisin tulevaisuudessa samaan.

”Hankkikaa huone tai menkää edes makkariin hempeilemään” tuhahti Annika pelin tiimellyksestä. 

Huomasin äidin ja isän alkaneen vain nauramaan Annikan kommentille ja pussasivat vielä Annikan kiusaksi uudelleen. Sitä miksi Annika noin käyttäytyi en tiennyt, mutta täytyy myöntää, ettei kaksosten poikaystäviä ollut näkynyt meillä Joonatanin häiden jälkeen



Kaksosten bussi tuli ja tytöt lähtivät kouluun. Bussiin kävellessä tytöillä näytti olevan paljon juteltavaa keskenään. Olin itse sitä mieltä, että noin nuorena ei olisi paha asia, jos ihastus vielä vaihtuisikin.


Menin huoneeseeni ja avasin tietokoneen. Enää vaadittiin vain muutama hiiren klikkaus ja olisin tehnyt ammatinvalinnan itselleni. Olin harjoitellut viimepäivät ahkerasti kirjoittamista ja olin vain varmistunut siitä, mitä haluaisin tehdä työkseni. Halusin kirjoittaa.



Pian koneeni ruudulle tuli ilmoitus siitä, että minun tarvitsisi käydä vielä täyttämässä muutamat tärkeät paperit kaupungintalolla mahdollisimman pian. Lähdin saman tien matkaan. Vanhempani katselivat telkkaria, kun olin ovella lähdössä kohti kaupungintaloa.

”Mä lähden käymään keskustassa. Musta tulee kirjailija!” hihkaisin vanhemmilleni ennen kuin lähdin ovesta ulos.

”Vai tulee siitä kirjailija. Oishan se pitänyt arvata…” sanoi Justin.

”Eihän se nyt mikään huono valinta ole, sillä olinhan minäkin toimittaja. Aadan täytyy vaan olla ajan tasalla muodista ja kirjoittaa asioista ja aiheista, jotka kiinnostavat muita” sanoi Alina uskoen tyttären ammatinvalintaan.



Kävelin jännittyneenä kohti kaupungintalon ovea. Enää muutama porras ja olisin lähempänä unelmaani. Minulla oli jo ensimmäinen idea esikoiskirjalleni, jota odotin jo innolla pääseväni aloittamaan.


Astuin ulos ovista onnellisena. Olisin nyt virallisesti kokopäiväinen kirjailija ja oman itseni pomo. Päätin palkita itseni näin kauniina kesäisenä päivänä. Kävisin kotona vaihtamassa vaatteet ja tulisin nauttimaan kauniista kesäpäivästä kesäriehaan.


Päästyäni takaisin puistoon, ostin jäätelön ja istahdin sen jälkeen suihkulähteen luo. Katselin ohikulkevia simejä ja ohiliitäviä perhosia.


Yhtäkkiä minulle tuli sellainen tunne, että joku tuijottaa minua ja suuntasin katseeni oikealle, jossa todellakin istui komea nuori mies. Ensi vilaukselta hän vaikutti jotenkin tutulta, mutta en saanut mieleeni, mistä tuon miehen saatoin tuntea.


Katselin miestä tarkemmin ja huomasin hänen hymyilevän minulle. Hymyilin takaisin ja hän tervehti minua kädellään vilkuttaen. Rohkaistuin miehen eleestä ja nousin ylös suihkulähteen luota ja kävelin miehen luo.



Istuin miehen viereen ja katselimme toisiamme. Lopulta avasin suuni..

”Sä vaikutat jotenkin tutulta. Tunnetaanko me jostain aiemmin?” sanoin miehelle ujosti hymyillen.
”Mä olen Kanervo Haapasaari. Me tanssittiin silloin tanssiaisissa ja olin mä sun isoveljen häissäkin.. Vartuin nuoreksi aikuiseksi pari päivää häiden jälkeen..” sanoi Kanervo.




”No ilmankos olit tutun näköinen. Kiva, että törmättiin täällä. Mä vähän mietinkin veljen häiden jälkeen, että mitä sulle mahtaa kuulua..” sanoin varovasti.

”Eipä mulle mitään erityistä. Alotin työt ravintolassa vähän aikaa sitten” sanoi Kanervo.

”Mitä sä teet nyt, kun koulut ovat loppuneet? Vai jatkatko yliopistoon?” kysyi Kanervo uteliaammin.




”Mä päätin juuri toteuttaa unelmani ja ryhdyin kirjailijaksi. En malta odottaa enää sitä, että pääsen aloittamaan ensimmäisen kirjani. Sitä mä itseasias tulin tänne kesäriehaan juhlistamaan” sanoin iloisesti.

”Mitä sun kumppani siihen sanoo, ettet tee tavallisia töitä?” kysyi Kanervo minulta.

”Eipä se mitään sanonut, sillä mä olen sinkku. Saako sun kumppani joka aamu aamupalan sänkyyn, kun olet kerran ravintola-alalla?” kysyin Kanervolta ja toivoin, että hänellä ei olisi tyttöystävää.

Tuntui, kuin Kanervon vastauksen antamisessa kestäisi tunteja, kunnes hän lopulta vastasi kysymykseeni.

”Ei mulla mitään tyttöystävää ole tällä hetkellä. Työt vievät niin paljon aikaa, ettei ole ehtinyt käymään oikein missään. Nyt mulla on tänään ja huomenna vapaapäivä” sanoi Kanervo.

Sydämeni alkoi lyödä kovempaa ja ajatukseni lähtivät laukkaamaan. En halunnut kuitenkaan vaikuttaa liian innokkaalta, etten säikyttäisi Kanervoa pois.

”Onko sulla suunnitelmia huomiseksi?” lipsahti kuitenkin suustani ennen kuin ehdin miettimään lausahdustani yhtään sen tarkemmin.




Kanervo oli hiljaa ja nousi penkiltä. Pelästyin, sillä luulin tekeväni suuren virheen kysyessäni sitä. Yllätyksekseni hän otti minua käsistä kiinni ja nousin samalla penkiltä.

”En mä vielä huomisesta tiedä mitään, mutta täällä on sen verran kuuma, että haluaisin käydä uimassa. Lähtisitkö seuraksi? Itseasias mä voisin sen verran tunnustaa, että olin onnessani, kun näin sut istumassa tossa lähteellä. Mä en uskaltanut soittaa sulle ja kysyä sua treffeille niiden sun veljen häiden jälkeen.. Ja se jäi vähän harmittamaan.. Ei näiden nytkään mitkään treffien tarvitse olla. Lähtisit vaan seuraks” sanoi Kanervo rohkaistuneena.

”Mä lähden mielelläni sun seuraks uimaan. Ja mäkin oon onnellinen, kun näin sut tossa penkillä. Sä oot vaan komistunut ja muuttunut paljon ikääntymisen myötä” sanoin keimaillen.



Päästyämme rantaan huomasin siellä olevan enemmänkin porukkaa. Monet olivat ajatelleet samalla tavalla kuin Kanervo ja halusivat päästä vilvoittelemaan viileään meriveteen. Riisuin nopeasti mekkoni pois ja aloin vähitellen totuttaa itseäni veteen koko ajan syvemmälle kävellen.



”Kanervo tule jo! Vesi on ihanan viileää!” sanoin Kanervolle riemuissani. 
Kanervo myös totutteli veteen minua hitaammin ja itse otin jo kunnon vetoja aina vain kauemmas pois rannasta.



Pysähdyin ja katsoin Kanervon suuntaan. Ihailin samalla auringonlaskua, joka sai veden hohtamaan ihanissa väreissä.



Kanervon päästyä lähelleni en voinut vastustaa kiusausta vaan roiskautin vettä hänen päälleen.

”Ei saa!” kiljaisi Kanervo ja nauroi samaan aikaan.
”Tästä saat takaisin” jatkoi hän ja sitten valta ryöppy vettä tuli minua kohti.

Leikimme vesisotaa meressä kuin pienet lapset jonkun tovin ja nauroimme niin, että koko ranta raikui.




Lopulta nousimme rantaan riehuttuamme vedessä. Katsoimme toisiamme silmiin ja hymyilimme.

”Kiitos tosi kivasta iltapäivästä!” kiitin Kanervoa.
”Kiitos itsellesi, kun tulit mukaan. Voidaan varmaan joskus ottaa tämä uusiksi..” sanoi Kanervo.

Hetken hiljaisuuden jälkeen Kanervo yllätti minut.

”Sä oot tosi upea nainen. Oisko mulla mitään mahdollisuuksia olla sun kanssa?” sanoi Kanervo vakavana.




Menin lähemmäksi tuota komistusta ja halasin häntä.

”Säkin oot tosi komea ja onhan sulla mahdollisuuksia. Mulla oli tosi hauskaa sun kanssa tänään” sanoin hymyillen Kanervolle.
”Sopisiko, jos tapailtais vain toisiamme? Sen ei tarttis alkuun olla vakavaa seurustelua, käytäis treffeillä aina silloin tällöin ja tutustuttais toisiimme paremmin..” ehdotti Kanervo sitten.
”Se käy mulle loistavasti, sillä olen vasta alkanut kirjailijaksi, joka vie paljon aikaa, mutta kyllä mä aina aikaa kivoille treffeille löydän” sanoin pilke silmäkulmassa.



Sitten hetken mielijohteesta suutelimme ensimmäistä kertaa. Suudelma oli tunnusteleva ja samalla myös todella intohimoinen. En olisi halunnut suudelman päättyvän koskaan.


Lopulta irtaannuimme toisistamme.

”Mä haluaisin nähdä sut huomennakin. Mentäiskö vaikka Ryminään vähän tanssimaan ja pitämään hauskaa?” kysyi Kanervo minulta.
”Mennään vaan. Mihin aikaan tavataan?” kysyin.
”Sopisko vaikka seitsemältä Ryminän edessä?” ehdotti Kanervo.
”Sopii, nähdään huomenna” sanoin tuolle komistukselle ja sitten vielä halasimme ja pussasimme nopeasti ennen kuin lähdimme omiin suuntiimme kohti kotia.



Tultuani rannalta kotiin löysin äitini huoneestani. Minua hymyilytti ja hyräilin jotain tuttua rakkauslaulua, jonka olin viime aikoina kuullut radiosta. Äiti hymyili minulle.

”Mikäs noin laulattaa?” kysyi äiti minulta.
”Tänään tapahtui jotain ihanaa.. Minulla on huomenna treffit” sanoin äidille iloisena.
”Ai jaa, no nyt minä ymmärrän.. Kello onkin jo aika paljon. Taidan mennä tästä nukkumaan.. Hyvää yötä! ” sanoi äiti vielä minulle ja lähti huoneestani pois.



Oli keskiviikko ja minulla olisi treffit Kanervon kanssa Ryminässä tänä iltana. Yritin saada ajan kulumaan ja pyrin keksimään itselleni koko ajan uutta tekemistä. Niinpä päätin kokeilla onnistuisinko tekemään virkistyseliksiiriä.


Yritys kannatti ja sain lopputulokseksi kirkkaan pinkkiä virkistyseliksiiriä, joka varmasti tulisi joskus olemaan tarpeeseen varsinkin silloin, jos aikaraja olisi lähellä kirjan valmistumisen alla ja tulisi kiire.


Pikkusiskoni Annika oli alkanut ottamaan koulunkäynnin paljon vakavammin aikaisempien lintsauksien sijaan ja teki ahkerasti läksyjä. Apuni ei tuntunut kelpaavan, joten päätin tehdä muodonmuutos taian pöydälle lojuvalle omenalle. Olin saanut jo aikaisemmin onnistumaan tuon taian ja todisteena siitä oli keittiön työtasolla oleva pieni akvaario.


Menin huoneeseeni aloittamaan kirjan kirjoittamisen ja sillä aikaa äiti oli päättänyt hemmotella Murua. Hän valmisti Murulle herkkuruokaa, jota tarjoiltiin kissalle vain harvoin, koska halusimme suojella jo vanhaksi käyneen rakkaan kissamme linjoja.


Annakin teki läksyt nykyään entistä huolellisemmin, sillä hän halusi saada hyvän päätöstodistuksen koulusta. Olin kade pikkusiskolleni, sillä hän pystyi keskittymään läksyihinsä melun keskellä, mutta minun oli helpompi kirjoittaa kirjaani täydessä hiljaisuudessa.


Annikakin oli mennyt huoneeseensa pakoon äidin monitoimikoneen mölyä, jotta pystyisi tekemään paremmin läksynsä. Lopulta minäkin päätin lopettaa kirjoittamisen tältä päivältä ja menin kylppäriin.


Kylppärissä harjasin hampaani ja käytin varmuuden vuoksi vielä suuvettäkin. Sitten meikkasin itseni viimeisen päälle, sillä halusin saada hurmattua Kanervon lopullisesti.



Kello tulikin jo pian kuusi ja taksi tuli hakemaan minua ja jätti minut Ryminän eteen, jossa Kanervo minua jo odottikin. Luulin, että olisin ajoissa paikalla ja ehtisin ottamaan muutaman rohkaisevan drinkin ennen Kanervon tuloa, mutta hän yllätti minut taas.

”Heippa! Sä näytät tosi kauniilta!” sanoi Kanervo.
”Kiitos! Sullakin on siistit vaatteet.. Haluisitko sä jotain juotavaa?  Mä voisin ottaa alkuun jonkun drinkin, sillä tanssimisessa tulee kuitenkin kuuma” ehdotin Kanervolle, sillä ajattelin drinkin helpottavan minun jännitystäni.
”Kiitos, mutta mä taidan mennä suoraan tanssilattialle.. Mulla on aamuvuoro huomenna töissä, joten ei parane juoda kauheasti mitään drinksuja. Tuut sitten tanssilattialle perästä” sanoi Kanervo minulle.




Niinpä minä menin suoraan baaritiskille ja Kanervo käveli kohti tanssilattiaa, jossa oli jo muitakin simejä tanssimassa.
”Haluaisin yhden makean drinkin” tilasin baarimikolta.



Drinkki näytti ihanan vaaleanpunaiselta ja maistui mansikalle. Hörpin drinksuani ja mietin jo minkälaisen juoman haluaisin seuraavaksi. Seurasin samalla sivusilmällä, mitä Kanervo puuhasi. Näin, kuinka hän oli tanssin lumoissa.


Sain seuraavaksi juoman, joka maistui ananakselta. Tunsin pikkuhiljaa, kuinka tunto nenästäni oli heikentynyt, kun koitin sitä kädelläni. Uskoin sen olevan yksi humaltumisen merkeistä. Tunsin oloni varsin hilpeäksi, eikä minua jännittänyt enää olla Kanervon kanssa. Niinpä lähdin etsimään häntä tanssilattialta, kun olin saanut juotua lasini tyhjäksi.


Löysin Kanervon ja tanssimme vauhdikkaasti Moves like Jagger-biisin tahtiin. Jalkani tuntuivat hivenen raskailta, mutta tanssiminen sujui humaltumisesta huolimatta.


Tein muutamat hienot liikkeet Kanervon edessä ja hän hymyili minulle. Kesken biisin hän nappasi minua kädestä kiinni ja pyöräytti minut ympäri. Oli ihanaa tanssia miehen kanssa, joka oikeasti osasi tanssia.


Kaiuttimista alkoi kuulua Angels-biisin hitaat tahdit ja laitoin käteni Kaarlon kaulan ympäri. Katsoimme toisiamme silmiin ja minun teki koko ajan mieli pussata häntä.



”Mä oon niin onnellinen vieläkin, kun törmättiin silloin eilen siellä lähteellä.. Sun kanssa on jotenkin mukava olla” sanoin sanat vähän jo takellellen.

”Niin mustakin.. Sun silmät ovat todella kauniin väriset.. Niihin vois vaikka hukkua.. Puhumattakaan sun täyteläisistä huulista” sanoi Kanervo vihjaillen.



Sen enempää ei sitten tarvittukaan vaan hitaiden viimeisien sävelien aikana me innostuimme suutelemaan. Olin ihan Kanervon lumoissa. Ja minun, kun piti hurmata hänet. Tässä oli tainnut käydä toisinpäin.


Sitten tanssimme nopean laulun taas vaihtelun vuoksi. Olimme kuitenkin molemmat vain keskittyneitä toisiimme, emmekä kiinnittäneet huomiota muihin paikallaolijoihin. Juomat kuitenkin alkoivat tuntua ja minun oli mentävä vessaan pikaisesti. Ennen kuin menin vessaan pussasin Kanervoa vielä nopeasti suulle.


Viimeinen hatara muistikuva jäi minulle mieleen illasta juuri ennen valomerkkiä, kun vessasta tultuani näin Kanervon odottavan minua seinän reunustalla. Näkökenttäni heittelehti kuin keinuva laiva ja sumentui. Muistan, kuinka vielä kerran suutelin häntä. Sen jälkeen minulta katkesi muisti.


Kaksi viikkoa myöhemmin:



Oloni oli taas hirveä. Yhtä hirveä kuin kaksi viikkoa sitten juhlittuani Kanervon kanssa Ryminässä. Ihan kuin minulla olisi krapula, mutta tätä aamuista pahaa oloa minulla oli ollut jo viikon verran.


Ihoni tuntui kylmän hikiseltä ja annoin pahan olon pursuta kropastani ulos. Mielessäni pyörivät ajatukset siitä, mistä tämä mahtoi johtua. Mutta epäilin suuresti, ettei se voisi olla mahdollista. Lopulta päätin tehdä testin, jonka olin ostanut lähikaupasta.



Istuin alas kylppärin lattialle odottamaan testin valmistumista. Sisälläni velloi edelleen paha olo. Lopulta kello oli mennyt viisi minuuttia eteenpäin ja kävelin lavuaarin luokse. Tulin takaisin kylppärin seinää vasten istumaan ja poskelleni vierähti kyynel. Testi osoittautui positiiviseksi. Olin raskaana.










Kuinka käy Aadan ja raskauden? Miten tämä on ylipäätään mahdollista? Se selviää teille seuraavassa osassa :D Mitäs muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta? Itse tykkään kovasti… Ja kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :)

28 kommenttia:

 1. MISTÄ SÄ HANKIT AINA NOI KOMEET MIHET! Siis muokkaaks sä niit jollain tavalla koska mä en koskaan läydä komeita miehiä (joskus mut tosi harvoin ja hirveel vaivalla) Aww en malta oottaa et Aada saa noit jälkeläisii noilla geeneillä kun ei voi rumiakaan tulla ;D (Toisinkun Skylarit saavat aina lommo posket O.O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D Tuo Kanervo oli Aadan tanssiaisdeitti, jotka alkoivat olemaan lemmensuhteessa ja ihastuksia tanssien jälkeen..Kurkkasin sitten kerran Aadan kaveri luetteloon ja totesin Kanervon olevan ihan hyvän näköinen..Kanervosta oli kuvaa vielä teininä vaaleassa puvussa Joonatanin häissä..Pyysin Kanervon kylään ja mastercontrol modilla vaihdoin Kanervon vaatteet ja hiustyylin, muihin juttuihin en koskenut, sillä haluan valmissimien pysyvän valmissimeinä eli pelin omina ja näin tuovan uusia geenejä sukuun.. Sen verran voin paljastaa, että seuraavaan neljään osaan ei vielä vauvaa nähdä(haluan tän nyt menevän realistisemmin eteenpäin..)..Mullakin on tällä hetkellä peli-innostus päällä ja yritän pääsiäisen aikaan saada loput kuvat kuvattua seuraavaa osaa varten :) Ja jossain vaiheessa tarttis alkaa kyhäillä noita extrojakin :D

   Poista
 2. Voivoi Aadaa... Saapa nähdä, miten Kanervo tähän uutiseen suhtautuu!
  Olipa ihan älyttömän hyvä osa taas. Kuitenkin jotenkin pää lyö ihan tyhjää, en tällä kertaa keksi oikeastaan mitään kommentoitavaa! Anteeksi. :D Toivoisin tosissaan, että Kanervosta ja Aadasta tulis pari, mutta saapa nähdä, mitä oot tän varalle keksinyt...
  Odotan innolla jatkoa, ja pahoittelut köyhästä kommentista. :D

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kivasta kommentista! :D Arvoitukseksi vielä jääköön tuo miten Kanervo suhtautuu asiaan ;) Kiva, kun tykkäsit osasta (mä jo odottelen kovasti koska flynneiltä tulee uutta osaa luettavaksi) :D Mä oon näitten varalle kehittänyt jo mielenkiintoisia juonenkäänteitä ;) Mulla on kova innostus päällä pelata Vanamoilla, muut tallennukset jäävät kirkkaasti varjoon, joten jatkoa toivottavasti saadaan pian.. :D

   Poista
 3. Voi, miten ihana osanen ~ :3 Ja nyt se ulkoasu ja fonttikin on kohdallaan. Vanamot ovat nyt "iskussa" ja Aadan mies on I-HA-NA. Kanervo :3 Kanervo on kyllä aivan ihana, lutuinen mies :---3 Ja taasko on vauva tulossa? Ou nou D: Taisi tulla Aadalle yllätys. Raskaus. Ja kyllä, positiivisuutta tulee, kun vauvaa ei tule heti. Itsekin pitäisi jaksaa aloittaa LC, mutta kun... ei jaksa? :--D Hyvä osanen ~ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan mahtavasta kommentista! :D Kiva, että ulkoasu ja fontti miellyttää..Kyllä tuo Aadan mies on aikas söpö..Suurella todennäköisyydellä on vauva Aadalle tulossa, mutta vasta hänen ensimmäinen ja kirjaimellisesti yllätys..Mutta vauvaa en oo pukkaamassa tarinaan heti, vaan mulla on jonkinmoisia juonikuvioita luvassa.. Koita vaan aloittaa LC (vaikka ihan aluksi itseään varten, sillä eihän niitä pakko oo laittaa blogiin), oon huomannu, että noihin LC-hahmoihin kiintyy eri tavalla ja pelaaminen on erilaista lc-tallennuksella, kun koko aika kuvaa ja suunnittelee, mitä seuraavaksi tarinassa tapahtuu..Ilmoittele, kun olet LC:n aloittanut :)

   Poista
 4. Noniin, nopeasti vaan seuraavaa sukupolvea kehiin! >:)) Täällä odotetaan jo malttamattomina!

  Hyvä osa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kivasta kommentista! :D Seuraava sukupolvi ei ihan vielä ilmaannu kehiin, mutta tässä jossain vaiheessa..Kaksosetkin pelissä jo varttuivat nuoriksi aikuisiksi, joten Vanamoiden suvussa ei tällä hetkellä ole yhtään pikkuista..Että korkea aika niillekin välillä :D

   Poista
 5. Ihana osa! Aadasta tuli kirjailija! Ja tuo Kanervo... Ihana! Se ja Aada on nii söpöjä yhdessä <3 Toivottavasti Kanervo suhtautuu raskauteen hyvin :o Noilla Kanervon ja Aadan geeneillä lapsesta voi tulla vain kaunotar tai komistus! Tää uusi ulkoasu on tosi nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D Kiva, kun tykkäsit osasta..Aadasta juu tuli kirjailija, jotenkin hyvä valinta Alinan toimittajan uran jälkeen..Onhan nuo aika söpö pari..Nähtäväksi jää, miten Kanervo raskauteen suhtautuu..Tuskin maltan odottaa, miltä kyseisen parin jälkeläiset näyttävät(periytyykö esim Kanervon tumma iho).. Ja kiva, kun pidät ulkoasusta :D Mä mietin aika pitkään, minkä sävyisen pohjan tähän blogiin halusin.. :D

   Poista
 6. Mites se Aada nyt tuolla tavalla. Toivottavasti Kalervo( joka on aika namu) on vastuuntuntoinen ja osallistuu lapsen elämään. Jos Aada vain päättää pitää lapsen, hänhän kun oli niin innoissaan kirjailijan hommista.
  Ihanaa kun vanhuksetkin vielä pussailevat niin suloisestija kiusaavat perheen teinejä. Aina niin söötti pari.
  Tykkäsin osasta ja nuo viimeset kuvat vessanpöntön kera oli jotenkin tosi realistisia. Varsinkin tuo vika kuva.
  Uusi ulkoasukin on oikein mukavaa katseltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mahtavasta kommentista! :D Aadalta taisi lähteä vähän mopo niin sanotusti käsistä :) Saapi nähdä minkälainen tyyppi tuosta Kanervosta paljastuu..Aada on kieltämättä innostunut kovin kirjailijan työstä, mutta toisaalta itsensä pomona hän pystyy hallitsemaan milloin kirjoittaa ja milloin ei..Nuo vanhukset on söpö pari edelleen, vaikka en niin paljoa vanhuksilla tykkää pelatakaan..Mutta Alinassa ja Justinissa on sitä jotain, mikä pitää mielenkiinnon yllä(vaikka jo vähän odotankin, koska he kupsahtavat pois)..Viimeiset kuvat on toteutettu poseilla ja kuvasin nuo kuvat monesta eri kuvakulmasta ja yritin valkata tarinaan parhaimmat..Kiva, kun tykkäät uudesta ulkoasusta..Se on mielestäni jotenkin piristävä :D

   Poista
 7. Ai että kun tuli taas ihana ja jännittävä osa! Aada on tosi kaunis ja Kanervo komea. Hiukset ovat ihania. :D
  Nelskutin, voisitko kommentoida mun LC-tarinaa kanssa? (LC Joutsenlampi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! Aada ja Kanervo ovat kyllä aikas hyvännäköinen pari..Mä käyn kommentoimassa LC Joutsenlampea siihen uusimpaan osaan, kun olen saanut luettua kaikki osat läpi(voi mennä tovi, sillä huomasin sulla olevan jo aika monta osaa ja koko ajan tulee lisää :D ..Oon seuraavaks lukuprojektiks ottamassa LC Joutsenlammen :)

   Poista
 8. Minä löysin vasta tämän tarinan ja olen lukenut nyt kaikki osat. Tämä on paras sims tarina mitä olen lukenut pitkään aikaan. Pidin tästä osasta yhtäpaljon kuin edellisetkin. Odotan innolla seuraavaa osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D On aina kiva saada uusia lukijoita..Ja kiva, kun tykkäät tarinasta..Yritän jo teidän lukijoidenkin takia keksiä tarinaan kaikkea jännää ja muuta monipuolisesti, jotta kiinnostus pysyy yllä(ja tietysti lavastuksia teen omien kykyjeni mukaan) :) Seuraava osa tulee toivottavasti ensi viikon loppuna, kunhan saan kuvattua vielä muutaman kuvan :D

   Poista
 9. Heips! Olen tässä jo useamman viikon aikana lueskellut näitä osiasi, ja viimein saavutin päivitystahdin. .-D Kiintoisaa ja vähän jännittävääkin, kun olet juonta kehitellyt noitasuvusta ja kaikesta. .-) Onneksi vähän aikaa sitten perijäksi valittu Aada löysi Kanervon uudelleen, ja parilla lähti romanssi ihan hyvin etenemään. .-) Saa sitten nähdä, aiheuttaako odottamaton raskaus jotain draamaa Aadan ja Kanervon välille.. Pari ei nimittäin seurustelun aloittaessa puhunut muuta kuin satunnaisesta tapailusta, ja nyt olisi lapsi tulossa, mikä ei ihan alkuperäisiin suunnitelmiin kuulunut. .-D Huh mikä laama-asu tuolla yliopistomaskotilla. .-D Kiintoisaa nähdä tarinasi kautta vähän noita uusia lisäreitä, että osaa sitten itse valita kiinnostavimmat, jos rupean lisää niitä hankkimaan. ,-) Kävisikös linkitys, linkkailin jo Vanamot sivuilleni. .-) Jään odottamaan jatkoa (vihdoinkin saan sanoa tuon)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset aivan mahtavasta ja pitkästä kommentista! :D Tulee itselle aina ihana tunne, kun huomaa saavansa tarinaan lisää lukijoita ja seuraajia :) Sitä jotenkin jaksaa miettiä ja panostaa tarinaan entistä enemmän..Ensimmäisestä osasta olen kehittynyt huimasti, enkä silloin vielä tiennyt, kuinka juonellinen tästä tarinasta tulee..Toisaalta osia on helpompi kuvata, kun on jokin punainen lanka joka osaa varten ennen kuin aloittaa kuvaamaan osaa..Orjallisesti en kuitenkaan tarinaa juonikuvioilla varusta vaan jätän vähän pelin varaankin juttuja..Noidat on jotenkin aina kiinnostaneet minua(potterit on luettu monta kertaa ja teemaan sopivia sarjojakin on tullut seurailtua) ja lc:tä aloittaessa halusin päähahmossa olevan jotain erikoista, joka tarinan edetessä paljastuu ja tiesin jo tuolloin viime kesänä tarinaa aloittaessa, että Supernatural-lisäri oli tulossa, joten päätin tuon noitakuvion tarinaani tuovan ja lukijoilta kysyin vähän mielipiteitä asiaan..Aadan ja Kanervon romanssi on tällä hetkellä vielä lastenkengissä, katsotaan miten Kanervo ottaa uutisen vastaan ja miten parin käy ;) Niin kuin oikeassakin elämässä voi tapahtua paljon suunnittelemattomia juttuja, halusin ottaa tähän tarinaan pieniä mutkia Aadan elämän varrelle ja nähdä kuinka ne tulee selvitettyä..Oon itseasiassa suunnitellut tätä tarinaa niin, että otan eri lisäosien ominaisuuksia tarinaan mukaan(tähän asti löytyy kaikki lisärit, mutta en tiedä miten tuohon Paratiisisaari-lisäriin suhtautuisin, kuitenkin se tulee todennäköisesti hankittua, mutta saako siitä mitään irti tarinaan jää nähtäväksi)..Multa voi kyllä kysyä suosituksia lisäreihin, jos jokin kiinnostaa(osaan sanoa jokaisesta todennäköisesti hyvät ja huonot puolet)..Luin itseasiassa joskus tuon tarinasi Camp Rockista ja tykkäsin siitä kovasti..Sivusi on vuodatuksessa, joten siihen kommaaminen tuotti minulle hankaluuksia..Millä nimellä linkkaan sivusi tänne? Kun mietin, että mitä noita tarinoita teet vielä aktiivisesti Camp Rockin valmistuttua? :) Jatkoa tulee toivottavasti ensi viikonloppuna, kunhan saan otettua vielä muutaman kuvan, muokattua kuvat ja tekstin aikaiseksi :D

   Poista
  2. Oi, kun olet pitkästi vastannut. .-D Hauskaa, että olet lukenut Camp Rockia. .-D Vuodatus on tosiaan niin seko, etten ihmettele kommentoimisen vaikeutta. Minulla itsellä oli joskus vaikeuksia kommentoida blogger-blogeihin. .--D Minulla on Camp Rockin lisäksi kolme sims-sivua: LC Iloliemi (simssiliini.vuodatus.net), RKC Taikapöly (rkctaikapoly.vuodatus.net) ja Simssiliinin simsseilyt (simssiliininsimsseilyt.vuodatus.net), joita päivitän yhä enemmän tai vähemmän aktiivisesti. .-D Elossa kuitenkin kaikki.

   Poista
  3. No mä laitan jonkun noita yhdistävän nimen tuohon linkkiin :D Tuo Simssiliinin simsseilyt vois olla hyvä :D Voit tulla mun boksiin ilmottelemaan uusista osista, niin huomaan seurata sivuja paremmin :D

   Poista
 10. Moikka! Legacysi on todellakin yksi mun suosikeista ;) Löysin tämän, kun osa 16 oli jo julkaistu ja sen jälkeen olen lukenut kaikki osat ja koukkuun olen jäänyt :)

  On hienoa, kuinka kerrot jokaisesta perheeseen kuuluvasta simistä ja kirjoitustyylisi on myös mieleeni.

  Ja sitten tähän osaan! :) Kalervo on tosi komea ja olisi hienoa, jos hän ja Aada menisivät naimisiin <3 Mutta silti epäilen jotenkin, että kuka hän oikein on miehiään, vaikka vaikuttaakin kunnolliselta.

  Toivottavasti saat uuden osan julkaistua pian! :)

  -ambrosia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kovasti mieltä lämmittävästä kommentistasi! :D Tuli tosi hyvä mieli tuosta kommentistasi ja ihanaa kun tarinan löytävät uudet lukijat :D Uteliaisuudesta kysynkin, että mitä kautta löysit tänne? :) Olen tarinan myötä halunnut kertoa/luoda jokaiselle tarinan hahmolle omanlaisen persoonan, kiva, että olet tykännyt siitä..Kirjoitustyylini taitaa olla aika persoonallinen, mutta kiva jos se on mieleesi(kirjoitustyylihän on myös yksi tapa erottua joukosta, tämä tosin tulee minulta luonnostaan) :) Saas nähdä, kuinka Aadan ja Kanervon käy ;) Olen saanut seuraavan osan kuvat kuvattua, alan varmaan pian luonnostelemaan sitä ja muutama kuvanmuokkauskin on tehtävä :) Toivon, että saan osan ensi viikonloppuna ulos :D

   Poista
 11. Ooo tosi kiva osa! :3 Simisi ovat hurjan kauniita! :o Ja huhuh kun tuo Kalervo on komea *kuolaa ja haluaa itsekin löytää sukuunsa tuommoisen* <3 Noh ehkä mullakin joskus lykästää : D Innolla odottelen jatkoa : >
  PS. Gureneillekin on ilmaantunut uusi osa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :) Kanervo on kieltämättä komea ja olen ollut onnekas kun löysin hänet lc sukuuni ;) Sullakin varmaan lykästää jossain vaiheessa, kun pääset pidemmälle tarinassasi..Kiitokset vielä ilmoituksesta uudesta osasta, täytyy käydä lukemassa ja kommaamassa sitä :)

   Poista
 12. miten muuten saat noin ihanan romanttiseen asentoon noi justinin ja alinan siis sillon ku Alina ootti joonatania ja sit sait ne sohvallekki sillee ihanasti ainiin ja kyykkyyn ku se mietti tekevänsä testin?? Ja miten sait joulukuusenkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :D Salaisuuteni on poseplayer ja ladatut poset.. Niillä saa simit asentoihin, joihin niitä ei muuten normaalisti pelissä saa.. Joulukuusi on storesta, ollut joskus ilmainen(joulusetti)..Pelistä kuusen löytää vähän erikoisesta paikasta esim.lampuista :D

   Poista