perjantai 14. kesäkuuta 2013

23. Huominen saa odottaa


Ja täällä on uusi osa taas! :D Tämän julkaisussa ei mennyt niin hirveän pitkään :) Nyt on innostus päällä ja tarkoitus pelata peliä taas eteenpäin :) Juonikuviot seuraavaan kolmeen osaan on kehitetty, mutta laitan osan loppuun taas kyselyn, jolla voi olla vaikutusta tarinaan.. Tässä osassa Vanamot ovat häämatkatunnelmissa.. Sain pelästyä pelatessani tätä osaa, kun oli tullut hetki palata takaisin kotiin niin Vanamot eivät meinanneetkaan palata takaisin vaan jäivät yhdeksi simitunniksi enemmän kuin piti.. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin :D Lomatunnelmallisia lukuhetkiä kaikille! :)


Päästyämme lentokentälle koneen laskeuduttua taksi tuli hakemaan meitä ja toi meidät turisteille tarkoitetun tukikohdan eteen. Jäin ihastelemaan maisemia, jotka tukikohdan pihalta avartuivat. Minulla oli tunne, että tästä lomasta tulisi ihana ja olisi toimintaa täynnä, sillä näistä maisemista oli otettava kaikki irti.


Kanervokin jäi ihailemaan maisemia kanssani. Vähän ihmettelimme yhdessä, miksi Twinbrookissa ei voinut näyttää tältä, näin eksoottiselta ja rauhalliselta.


Ihailtuamme maisemia kävimme viemässä matkatavarat yhteiseen huoneeseen tukikohdassa, jossa oli parisänky. Päätimme yhteisymmärryksessä lähteä tutkimaan erilaisia kohteita, joita Shang Simlalla oli meille tarjota.


Häämatkapakettiimme kuului limusiinikyyditys aina silloin, kun autoa tarvitsimme. Niinpä saimme nopeasti kyydin Valistuksen puutarhaan, jonka valitsimme ensimmäiseksi vierailukohteeksi.


Ensimmäiseksi puutarhaan päästyäni kiipesin pienelle kukkulalle, jonka päällä oli kaukoputki. Ihailin sillä jälleen kylän maisemia ja olin ihan sanaton. Niin kaunista kaikki oli.


Kanervo puolestaan päätti tutustua heti kaupunkilaisiin toisin kuin minä. Näin kukkulan päältä heidän pelaavan shakkia, joka sujui hyvin, vaikka toistensa kieltä he eivät ymmärtäneet. Shakki on kuitenkin kansainvälinen peli ja joka puolella on siihen samat säännöt. Pelaillessa taisi Kanervo oppia muutaman paikallisen sanankin, sillä jotain äänteitä vastustaja säännöllisesti puhisi.


Pysähdyin ihastelemaan kaunista vesiputouspatsasta. Heitin veden joukkoon kolikon ja esitin mielessäni toivomuksen.


Kirsikkapuun alla huomioni kiinnittyi vihkisormukseeni. Olin kerrassaan onnellinen ja pikkuhiljaa aloin uskoa, että liittomme tulisi kestämään.


Hetkeä myöhemmin Kanervo oli saanut pelin päätökseen ja menimme makoilemaan aurinkotuoleille.

”Miksi päädyimmekään tulemaan tänne Kiinaan häämatkalle?” kysyin aviomieheltäni.
”Mä halusin saada täältä itse asiassa mukaan muutaman reseptin, jotka voin opetella töitäni varten. Se olisi valttikortti tulevaisuutta ajatellen. Lisäksi Kiinan nähtävyyksissä piilee pientä mystiikkaa, joka voi auttaa suakin saamaan inspiraatioita kirjojasi varten” kertoi Kanervo minulle.


”Täällä on kyllä kieltämättä mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja ihanat maisemat. Tuntuu, etten saa niistä tarpeekseni. Kaiken lisäksi ilmakin on mukava, sillä ei ole liian kuuma, vaikka aurinko paistaakin koko ajan lämpimästi. Mitä meillä on seuraavaksi ohjelmassa?” kysyin uteliaana.

”Ajattelin, että voitaisiin käydä Taistelukeskuksessa, jossa voimme harjoitella itsepuolustusta. Se, jos mikä on hyödyllinen taito, eikä mulla ole sellaisesta mitään kokemusta” ehdotti Kanervo.

”Entäs minä? Voinko mäkin harjoitella itsepuolustusta? Voiko se olla vaarallista, kun olen raskaana?” heitin kysymyksiä Kanervolle.
”Ei sen vaarallista pitäisi olla, mutta voihan sen tarkistaa niiltä opettajilta. Oletan kuitenkin, että säkin saat harjoitella oman jaksamisen mukaan” epäili Kanervo.

Niinpä lähdimme mietiskellen ja intoa täynnä Valistuksen puutarhasta kohti Taistelukeskusta.


Taistelukeskukseen päästyämme katselin alkuun Kanervon otteita harjoituspaalun kanssa.

”Kuvittele, että se paalu on joku, jota oikeasti vihaat!” yritin kannustaa miestäni kunnon kiukkuun.


Kanervo jäi antamaan paalulle kyytiä, kun lähdin etsimään lajin opettajaa käsiini. Opettaja antoi minulle suostumuksen harjoitella raskaudesta huolimatta.


Etsin vapaan harjoituspaalun käsiini ja aloin harjoitella potkuja ja lyöntejä. Minun ei tarvinnut kuin kuvitella, että paalu olisi joku KillSupers-järjestöstä, kun sain itseni raivon partaalle ja annoin iskuja paalulle minkä ehdin.


Olimme saaneet Kanervon kanssa elää rauhassa eikä KillSupersista ollut kuulunut pitkään aikaan mitään. Minua motivoi kuitenkin ajatus siitä, että jonain päivänä joutuisin kohtaamaan järjestön silmästä silmään. Halusin olla silloin valmiina puolustamaan perhettäni niin taioilla kuin voimallisestikin.


Eikä mennyt kauaa, kun saavutin valkoisen vyön. Nyt olisin valmis KillSupersia vastaan tai niin ainakin luulisin.


Kanervokin sai hetkeä myöhemmin ansaittua valkoisen vyön. Tämä olisi hyvä tuliainen kotiin mukaan, kun lähtisimme täältä pois. Vyöt ansaittuamme päätimme lähteä vielä shoppailemaan kylän keskustaan ennen kuin palaisimme takaisin tukikohtaan.


Keskustaan päästyämme menin heti pieneen puotiin sisään. Ostin sieltä kotiin viemisiksi muutaman reseptikirjan ja matkamuiston.


”Tää on ollut tosi ihana päivä. Ollaan tehty kaikkea kivaa yhdessä” sanoin hymyillen.

”Hauskointa oli Taistelukeskuksessa itsepuolustusta harjoitellessa. Se melkein otti vähän jopa kunnon päälle. Tiesitkö muuten, että tätä keskustaa kutsutaan Kielletyksi kaupungiksi?” tiedusteli Kanervo minulta.


”Enpäs muuten tiennyt. Mitäs meillä huomenna on luvassa?” kysyin puolestani.
”Huominen saa rakkaani odottaa vielä” sanoi Kanervo hymyillen pilke silmissään.


Kanervo kaappasi minut halaukseen ja suuteli minua pitkään keskellä kylää. Kieltämättä oli ihanaa suudella omaa aviomiestä ja olla syvästi rakastunut.


”Musta tuntuu, että meillä on vielä joitain häämatkan velvoitteita hoitamatta” myhäili Kanervo iloisena.
”Mä taidan tietää, mitä tarkoitat” vastasin Kanervolle ja iskin samalla silmää.

Soitimme pikaisesti limusiinikyydin hakemaan meidät takaisin tukikohtaan.


Huoneeseemme päästyämme vähensimme vaatteitamme.
”Tule kulta tähän mun kainaloon” pyysi Kanervo herttaisesti.


Minä tottelin Kanervon pyyntöä ja menin hänen kainaloonsa. Lopulta saimme häämatkavelvollisuuden pois listaltamme, jossa olimme päättäneet, mitä häämatkalla täytyisi tehdä.


Seuraavana aamuna tutustuimme tukikohdan kirjahyllystä löytyneisiin kirjoihin. Olin eilisiltana ostanut muutaman uuden reseptin ja odotin kovasti, että pääsisin testailemaan niitä kotona.


Lopulta saimme tarpeeksemme lukemisesta ja päätimme taas lähteä tutustumaan kylään vähän paremmin. Huomenna meillä koittaisi jo kotiinpaluu, joten meidän oli pakko käydä tutkimassa ne paikat, joita meitä kiinnostivat. Meille kuitenkin oli lapsi tulossa ja silloin emme ehtisi pitkään aikaan matkustella. Aloin siitä huolimatta haaveilla pääsystä ulkomaille vielä kerran elämäni aikana.


Kanervo juoksi kiireellä limusiinin luo tukikohtaan johtavaa kapeaa mäkeä alas. Minusta tuntui, että hän oli meistä se, jota matkakärpänen oli pahemmin purrut, sillä niin innoissaan hän oli.


Minäkin juoksin kevyttä hölkkää mäkeä alas, mutta samalla katselin ympärilleni. Menisimme tänään katselemaan paikallisia nähtävyyksiä opastetulla kierroksella.


Ensimmäiseksi opas johdatti meidät Lohikäärmeluolalle. Oppaan mukaan siellä olisi kauan sitten asunut lohikäärmeitä ja ne olisivat puolustaneet Shang Simlan kylää mysteerisiltä pedoilta, joita välillä tuli muurin yli kylään. Kävimme kurkkaamassa luolan suulta pimeyteen, mutta pidemmälle emme menneet.


Lohikäärmeluolan suulta näimme hyvin matkaoppaalla mukana olleilla kaukoputkilla Kiinan muurin. Opas kertoi meille, että se oli rakennettu suojaamaan Kiinaa barbaarien hyökkäyksiltä. Nykyään muuri on suosittu matkailukohde ja näkyy avaruuteen asti. Yritin saada mieleeni, miltä se voisi näyttää avaruudesta käsin. Uskoin, että barbaarien päästessä muurin yli, heidät pysäytti viimeistään Lohikäärmeluolan lohikäärmeet.


Opaskierroksen päätteeksi opas johdatti meidät vielä kylän keskustaan ja kertoi kylän valttikorteista. Kävelimme ja katselimme pienien puotien myynti-ikkunoita. Päivä oli ollut aika raskas, mutta todella ihana. Uni kuitenkin alkoi painaa silmiä ja menimme takaisin tukikohtaan.


Nukuimme todella sikeästi sinä yönä. Näin unta lohikäärmeistä ja muurin yli hyppivistä barbaareista. Nähtävyyskierros oli ollut näköjään niin vaikuttava, että se tuli uniin asti. Välillä heräillessäni unesta helpotuin, kun nukuin turvallisesti Kanervon kyljessä.


Aamulla noustessani sängystä päätin tehdä meille tukevan aamupalan, sillä tänään myöhemmin iltapäivällä meidän lento lähtisi kohti Twinbrookkia takaisin. Valmistaessani lettuja en voinut olla hymyilemättä, kun muistelin yöllä näkemääni unta lohikäärmeistä ja barbaareista.


Söimme lettuja hyvällä ruokahalulla pitäen mielessä, että seuraavaksi saisimme pienen aterian lentokoneessa. Olin samalla sekä haikea että iloinen, sillä kotiin olisi taas kiva palata matkalta, joka oli ollut tosi ihana. Sain täältä paljon ideoita myös seuraavaan kirjaani.


Luimme vielä viimeisiä sivuja tukikohdan kirjoista. Samalla päätimme, että ehteisimme käymään vielä yhdessä kohteessa ennen kuin lähtömme kohti lentokenttää koittaisi.


Eilisen luolakäynnin jälkeen minua oli alkanut kiehtomaan lohikäärmeet ja niihin liittyvä mystiikka. Niinpä viimeinen kohteemme oli Lohikäärmelähteet. Lähteiden vesi näytti lämpimältä, mutta emme kuitenkaan uskaltautuneet mennä uimaan. Tämän jälkeen menimme tukikohtaan hakemaan matkatavaramme ja lähdimme limusiinillä lentokentälle. Lentomme oli taas pitkä ja nukuimme suurimman osan matkaa.


Oli ihanaa palata matkalta takaisin kotiin. Pian tulisin näkemään, kuinka arkemme avioparina lähtisi käyntiin.







Näin sujui hääparin häämatka :) Kuinka lähtee parin arki liikkeelle kuherruskuukauden jälkeen? Sen näette ensi osassa ja lupaan, että pientä jännitystä on luvassa ;)

Nyt kesän kunniaksi kyselisin teiltä taas tarinaan liittyviä kysymyksiä..
1) Mitä toivoisitte lisää Vanamoihin? (esim. romantiikkaa, jännitystä, draamaa, huumoria tai jotain ihan muuta:mitä)
2) Mitä haluaisitte Vanamoissa tapahtuvan? Joku hurja juonenkäänne? :)

Vastauksia toivon kysymyksiin niin tiedän mihin suuntaa tarinaa vien taas ja saan varmaan ideoita tarinan juonenkäänteisiin :) Hyvää kesää kaikille! ;)

31 kommenttia:

 1. Oikein mukava häämatka taisi olla! :) Toiminnallinen ainakin, eikä pientä romantiikkaakaan puuttunut.

  Mä tykkään jännityksestä huumorilla ja tavallisella arjella höystettynä. En osaa sanoa mitään erityistä tapahtumaa, mutta pidän yleensä sellaisista aivan randomeista asioista (tyyliin: "hei, olen teidän lastenlastenlasten lapsenne tulevaisuudesta" :D). Itse aina välillä yritän miettiä jotain ihan kreisiä ja sitten sovitan sen jotenkin tarinaan, jos ideat meinaa muuten loppua. Tai sitten valitsen esim. kymmenen sanaa, jotka liitän seuraavaan osaan jne.. Semmosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset paljon ihanasta kommentista! :) Olen itseasiassa lueskellut ja silmäillyt Kuuranhalloja, mutta en ole tainnut kommentoida vielä(ellen väärin muista), mutta ihanaa tarinaa kirjoitat sinäkin ja kuvasi ovat ihan mielettömän ihania..Häämatka parilla oli mukava, eikä pientä romantiikkaakaan puuttunut, mutta niihän se taitaa noilla reissuilla ollakin vähän tarkoitus.. Jännitystä on luvassa tarinan seuraavissa osissa ja pientä huumorin tynkää myös parin välillä on luvassa..Mä annan pelin välillä viedä tarinaa eteenpäin itsestään, jos en muuta tarinaan keksi..Sitten räpsimistäni kuvista koitan kehitellä jonkin punaisen langan tarinan jatkoksi.. :D

   Poista
 2. Jeeiij Kiina...eiku mis...aa

  Oikein mukava osa.Mä tykkään Draamasta+Romantiikkaa,mutta en osaa sanoa miten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kivasta kommentista! :D Kiva, kun tykkäsit osasta..Draamaa ja romantiikkaa on tarinaan luvassa tulevaisuudessa ja jo lähiosissa :)

   Poista
 3. Kiva osa oli! Toivon että lapsi syntyisi seuraavassa osassa, sillä vauvan tulemista Vanamoiden kuvioihin on venytetty pahasti. :(
  Toivoisin enemmän huumoria ja draamaa, sillä kaikki tuntuu menevän liian täydellisesti tällä hetkellä (älä ota tätä pahalla, tykkään kyllä kovasti tästä tarinasta). :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :) Lapsi ei vielä seuraavassa osassa synny, mutta kaikkea mielenkiintoista tulee tapahtumaan.. Vanamoiden ns täydellinen arki tulee saamaan pienen kolauksen jo pian julkaistavassa osassa ;) Vähän olen tuota vauvan tuloa tarinaan venyttänyt, mutta eiköhän se odotus palkita lähiosissa :D

   Poista
 4. Mukava osa!

  Vanamoihin voisin haluta lisää yllättäviä juonenkäänteitä (jotka tulevat täysin puskan takaa) + ei draamasta eikä jännityksestäkään haittaa olisi. :)

  Jatkoa odottelen+ samoin sitä että luet Fazerit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kivasta kommentista! :D Vanamoihin on tulossa käänteitä, jotka toivottavasti tulevat puskan takaa ja pientä draamaa ja jännitystä on myös luvassa :) Fazereita olen jo silmäillyt ja muistaakseni ekat kaksi osaa lukenut, mutta en vissiin ole vielä kommentoinut :)

   Poista
 5. Mukava osa kuten ylensänkin, sujuvaa tekstiä ja hyvät kuvakulmat, mutta... Olisin ehkä odottanut enemään draamaa viimeisimmiltä osilta :) jotain, ihan mitä tahansa! KillSupersitkin on vähän vielä tuollaisia "paljon puhetta, vähemmän tekoja" mutta voi olla että olet kaavaillut jotain actionia ensi osaan :)
  Sitä odottaen siis... Ja muuten oletko lukenut Lost In Life tarinaani? Teen viimeisen osan varmaan tällä viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :) Draamaa on luvassa tulevissa osissa ja monien kaipaamaa jännitystä..actionia on siis pian julkaistavassa osassa jo luvassa :) Tarinaasi olen lukenut, mutta en kommentoinut(jotenkin olen laiska kirjautumaan) :)

   Poista
 6. Tositositosi ihana osa! Hienoa, että parin häämatka sujui noinkin hyvissä merkeissä. Taistelulajien opettelemisesta oli varmasti hyötyä KillSupersia ajatellen.
  Tykkään siitä, miten hitaasti Aadan raskaus etenee! Yleensä simin raskautta on vaikea saada kuvattua pitkään, koska simsin raskaus on kauhean lyhyt ja monesti pelaajat haluaa jo saada niitä lapsia taloon äkkiä. :D Mutta sä olet saanut tosi kivasti ton raskauden venymään ja tuntumaan realistisemmalta, kuitenkin siitä muistutellaan väleissä niin ettei se kokonaan unohdu. :)
  Turistikohteissa vieraileminen oli tosi hyvä idea ja paikkoja oli kivasti monia, joistakin paikoista olisin ehkä kaivannut vähän enemmänkin kuvia (kuten viimeisestä kohteesta oli vain yksi kuva, jossa Aada seisoi jossain eikä varsinaista paikkaa kuvannut yksikään otos.) Mutta jokatapauksessa, idea oli tosi kiva ja tykkäsin kyllä toteutuksestakin. :)
  Hmm... Ehkä Vanamoiden olis aika kokea pientä jännitystä taas vaihteen vuoksi, viime osat on kuluneet kivan leppoisissa merkeissä. Mitähän, jos KillSupers nostaisi vaihteeksi rumaa päätään... >:D
  Tykkäsintykkäsintykkäsin kamalasti taas! :3

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mahtavasta kommentista! :) Hienoa kuulla, että olet tykännyt tuosta raskauden venyttämisestä, sillä halusin lukijoiden päästä ensin mukaan Kanervon ja Aadan persooniin lähelle, ennen kuin lapsi hyökkää perheeseen.. Mä miettisin kauan miten tuon matkan toteutin, koska peli bugitti ja jumitti ihan hirveästi siellä Kiinassa..Sitten kehitin tuon matkakierroksen ja tykkäsin siitä itse myöskin..Samalla tuli haettua oikeaa tietoa Kiinan muurista, jota tarinassa käytin myös..Viimeisestä paikasta ei tullut juuri tuon jumittamisen takia hyvää kuvaa, kun kamera laahasi perässä ja hermot sitten meni.. :( Vanamot tulevat kokemaan taas jännitystä ja draamaa arjessaan ja taitaa se KillSupers nostaa myös sitä rumaa päätään pikkuhiljaa ;)

   Poista
 7. Mukava osa! Hienosti sait venytettyä tuon reissun kokonaiseksi osaksi. :D
  Siihen kyselyyn sitten seuraavaksi:

  1) Mitä toivoisitte lisää Vanamoihin? (esim. romantiikkaa, jännitystä, draamaa, huumoria tai jotain ihan muuta:mitä)
  - Jännitystä tottakai!

  2) Mitä haluaisitte Vanamoissa tapahtuvan? Joku hurja juonenkäänne? :)
  - Mä ainaki haluisin, että joku Vanamoiden jälkeläinen tunkeutuisi KillSupersin päämajaan ja tuhoais ne tai jotai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :) Halusin reissusta koko osan mittaisen ja piti sitten vähän keksiä, että miten teen sen, kun peli siellä hirveästi bugitti ja lagitti.. Jännitystä on Vanamoihin taas pian luvassa ja tuo päämaja-juonen käänne oli itseasiassa sellainen, jota en ollut vielä itse miettinyt :D Kirjoitin sen ylös vihkooni, jos sitä joskus tarinaan kaavailen(lavastustaidot ei ole noissa eri rakennus jutuissa vielä hyvät ja päänvaivaa antaa juurikin nuo aktiivinen talous-toiminnot, joita en tiedä, miten ne pitäisi tehdä, jotta ne onnistuisi, vinkkejä ja neuvoja otan kyllä vastaan) :)

   Poista
 8. Hyvä osanen taas! :) Kiinan maisemia oli kuvattu kivasti ja hienoa, että häämatka sujui noin hyvin, joskin usein parit honeymoonilla keskittyy enemmän toisiinsa kuin ympäristön virikkeisiin :D Mutta Aada ja Kanervo molemmat ovat niin kovin meneviä, kun makuuhuoneen salaisuudetkin olivat vain häämatkan "velvollisuus" joka hoidettiin pois alta :D Eipä sillä, ihania ovat juuri siksi, kun aikaa riittää muullekin kuin vain toisille, ja mukavaa kun tekemistä riitti :) Aada jaksoi touhuta reippaasti kaikenlaista raskaudestaan huolimatta, toivottavasti lapsia nähtäisiin pian :3

  Ja kysymyksiin...
  Vanamoihin ois kiva saada taas enemmälti jännitystä, ja KillSupersia voisi tuoda enemmän esille :) Dramatiikkakaan ei pahitteeksi olisi :3 Mutta ehkä sitäkin saadaan aikaan, kun Aada on vaikuttanut vähän "ailahtelevaiselta" aviomiehensä suhteen: rakastaa häntä, mutta silti olen lukevinani rivien välistä jotain pientä epävarmuutta sitoutumisen suhteen.. Lisäksi Aadan noitakykyjä ois kiva nähdä useammin/enemmän :)
  Toivoisin juonenkäänteeksi jotain todela yllättävää ja shokeeraavaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta ja pitkästä kommentista! :) Häämatka parilla meni hyvin ja heidän suhteensa taitaa olla jo aika arkistunut,vaikka pientä romantiikkaa heillä on kuitenkin koko ajan vireillä ;) Lapsi taitaa tulla kuvioihin kolmen osan sisällä :) Jännitystä on tarinaan tulossa lisää, sain inspiksen ja juonikuviot on osaan 30 asti suunniteltu(kunhan peli vaan toimii, se kun on jumittanut urakalla viime aikoina)..Noitakykyjä tullaan myös näyttämään lisää :D

   Poista
 9. Mukavan oloinen loma parilla on ollut. Kauniita maisemia ja pidin tuosta kuvailusta mitä "opas" heille kertoili.

  Minäkin toivon että KillSupersit voisivat jo jotain tehdäkin. Ehkä jos he ilmaantuisivat juuri kun Aada on synnyttämässä tai muuten ajatukset vauvassa eikä olisi aivan täysissä voimissa pahisten saavuttua. Eli jotain draamaa ja mutkia matkaan.

  Jatkoa odotellen ja voi kun pian nähtäisiin jo tuleva pikkuinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :) Hauska kuulla, että pidit "oppaan" kuvailuista, niihin oli sekoitettu ihan oikeaa tietoakin :) Draamaa, mutkia matkaan ja KillSupersin rumaa pään nostoa on tarinaan luvassa :D Ja pikkuinenkin nähdään kolmen osan sisällä :)

   Poista
 10. Oli taas tosi ihana osa. Kadehdin tota sun niiin hyvää kirjoitus tapaa!
  Vastaukset kysymyksiin:
  1:Toivoisin Vanamoihin lisää draamaa ja jännitystä, koska asiat ovat nyt liian hyvin.
  2:Ja juonessa voisi olla sellainen käänne, että Aadan lapsi voisi saada KillSupersit ilmaantumaan taas kuvioihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D Kiva, kun tykkäsit osasta ja tykkäät mun kirjoitustyylistä (oon aina muuten tykänny kirjoittamisesta ja nyt saan tarinan teossa sitä tehdä :) ) Vanamoiden liian hyvin sujuva arki on saamassa pian ison kolauksen, joka tuo mukanaan tarinaan myös draamaa ja jännitystä :) KillSUpersitkin nostavat päätään, mutta onko syy lapsen, Aadan vai ihan jonkun muun jääneepi nähtäväksi ;)

   Poista
 11. Jälleen kerran osa ylitti odotukseni! Simssissä Kiinan maisemat on kyllä aivan upeat! Musta Aada ja Kanervo on vaan niin söpö pari. <3 Tässä ihan alkaa jännittämään, että onko vauva tyttö vai poika!
  Ja sitten vastaan noihin kysymyksiin
  1. Toivoisin ehdottomasti lisää huumoria. Sitä kun lc-tarinoissa on niin vähän. Eikä ripaus romantiikkaa olisi pahitteeksi!
  2.Hmm... Kun Aadan lapsi kasvaa hieman voisi käydä niin, että hän alkaisi kaveeraamaan KillSupersin tyyppien tietämättä että he kuuluvat järjestöön. Sitten hän voisi pahaa avistamatta alkaa selittämään juttuja perheestään ja sitten KillSupers pääsisi taas jäljille Vanamoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mahtavasta kommentista! :) Kiva, että tykkäsit osasta ja se ylitti odotukset..Kiinan maisemat ovat todella upeat, siksi halusin parin viedä sinne(mietin myös Egyptiä kauan vaihtoehdoksi, mutta päädyin Kiinaan)..Jännittämään vielä joudut kolmen osan verran, onko lapsi tyttö vai poika ;) Lisää huumoria on luvassa ainakin Aadan ja Kanervon keskusteluihin ja romantiikkaakin tulee aina välillä :) Tuo kaveeraus-käänne oli mielenkiintoinen idea, taisin sen kirjoittaa ylöskin siltä varalta, jos joskus tulen käyttämään sitä :) En ollut sitä itse ajatellut, niin kuin en montaa muutakaan juttua, mitkä liittyy KillSupersiin..Jotenkin olen ajatellut että tahti kiihtyy ja kuviot ns. raaistuu, mitä enemmän sukupolvia mennään eteenpäin :D

   Poista
 12. Ja ois kiva jos kävisit kattoon Swaneja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Swaneja olen käynyt kurkkimassa, mutta en vielä kommentoimassa :)

   Poista
 13. Mahtava osa taas kerran =D Linkitin Vanamot Hopeberryille, kiitti kun linkitit ne tänne =D
  1. Huumoria ja magiaa
  2. Jos jotenkin saisi mukaan lohikäärmeitä... =)

  Odotan innolla seuraavaa osaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :) Kiva, kun tykkäsit osasta.. Hopeberryja olen käynyt kurkkimassa ja vissiin luinkin ekan osan, mutta en osaa kommentoida vuodatukseen :( Huumoria on tarinaan toivottavasti lisää tulossa, mutta lohikäärmeitä ei ainakaan näillä näkymin..En innostunut siitä Dragon Valleysta, joten en vielä ole hankkinut sitä, ehkä sitten, kun se on alennuksessa :)

   Poista
 14. Oho, näin sitä vaan olen taas jäänyt jälkeen, vaikka uhosin olevani aktiivisempi lukija. .-D Tykkäsin, kun olit lomamatkalla huomioinut kyseisen paikan ympäristöä ja maamerkkejä, niitä en jostain syystä ole kovin monesta lomatarinasta bongannut. Ah, pääsisimpä minäkin käymään Kiinassa! Kolmosen lomakohdemaisemat ovat niin nättejä, vaikka ikävöin kakkosen hiekkarantoja. Aadan raskaus jotenkin unohtuu minulta aina, kun maha on niin pieni. .-D Taistelutaidot voivat kyllä olla hyödyksi mahdollisen KillSupers-hyökkäyksen koittaessa! Hmm, Aada innostui niin kovin lohikäärmeistä, mahtaakohan hän kirjoittaa niistä jonkun kirjan? Sitten vielä tuo kysely:
  1. Jännitystä ei koskaan voi olla liikaa. .-D
  2. KillSupersille enemmän näkyvyyttä ja rajumpia toimia, kunten murhat, kaappaukset ym. Minusta on kyllä sinun tehtäväsi keksiä meille lukijoille jotain yllättäviä juonenkäänteitä omasta päästäsi. Onhan tämä sentään sinun tarinasi, eikä minusta ole lukijoiden tehtävä keksiä sinulle juonenkäänteitä. On tylsää lukea tarinaa, jossa tietää suunnilleen, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan.

  Odottelen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! :D Kiina on kyllä upea paikka ainakin simssissä, en ole siellä itse käynyt :) Hiekkarantoja tulikin paljon tuon Paratiisisaarilisärin myötä ja on mulla myös Sunlit Tides, joka on myös saarimaailma, mutta se ei äänestystä voittanut..Mulla oli itseasiassa suunnitelmia Isla Paradison varalle tarinaa ajatellen, mutta se bugaa niin paljon, että voi olla että päädyn hyodyntämään Sunlit Tidesia sen sijaan..Ties vaikka Aada kirjoittaisikin kirjan lohikäärmeistä, mistä sitä tietää :) KillSupers tulee nostamaan taas rumaa päätään tarinassa..Noita juonenkäänteitä kysyin siksi, kun se oli lukijan toive, että kysyisin mitä tulee tapahtumaan..Ja oli kieltämättä hauska nähdä, mitä lukijoiden mieleen tulee ja ovatko ajatukset samalla tasolla kuin minun..Itsehän mä noi juonenkäänteet tulen tulevaisuudessakin keksimään, ja huomasin tästä kyselystä sen, että olen vielä paljon jättänyt asioita miettimättä joten yllätykset eivät tarinasta tule loppumaan :D

   Poista
 15. Jaajaa, enhän mä toki myöhässä ole? xD Noooh....
  Kaunis pari kyllä on, mutta en vieläkään usko että heidän liitto toimii. IHana häämatka kyllä oli, se kohtaus kielletyn kaupungin edessä oli ihana :3 Kauniisti kerrottu häämatka!
  Jaa niin, tuo kysely..
  1. Jännitystä ja draamaa, ehkä jtn suhdekiemuroita? ;)
  2. komppaan vähän simssiliiniä, ei me voida niitä sulle keksiä :)
  Anteeksi tosi tynkä kommentti :( Pelasin tänään piiitkästä aikaa itse, otin kaikki ladatut pois ja toimi oikein hyvin :) tallensikin, mutta jossain kohtaa peli kaatui... En tiiä mikä sitä vaivaa.
  Mutta, onneksi muilla toimii! Jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kivasta kommentista! :) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Kiva, kun tykkäsit häämatkan kerronnasta..Piti vähän keksiä siihen jotain, kun peli lagitti hirveästi tuolla Kiinassa.. Jännitystä ja draamaa on tarinaan luvassa ja ehkä jossain vaiheessa suhdekiemuroitakin..Ja juonenkäänteethän keksin tarinaan ihan itse, mutta oli hauska huomata, että mulla on jäänyt tarinaa ajatellen paljon asioita miettimättä etenkin KillSupersiin liittyvissä asioissa, joten paljon on tarinaa keksittävänä (välillä itselle tulee vaan olo, ettei keksi mitään, mutta sitten ne kiemurat tulevat rytinällä päähän ihan yllättäin ja nyt kuviot on suunniteltu osaan 30 asti)..Tuosta pelin toimimisesta voidaan olla montaa mieltä..Mulla on tällä hetkellä pelissä hirveää jumitusta(aina tiistai klo 20.00 peli jumahtaa niin että täytyy lopettaa tehtävien hallinnan kautta ja tuota jatkuu, eikä mikään meinaa auttaa..Isla Paradisossa tuo jumitus siirtyi jo maanantaille klo 20.00, joten katsellaan miten pelin kanssa jaksan tapella(uusi konekin on mietinnän alla, kunhan ensin saan tietää sims4:sen käyttövaatimukset) :D

   Poista
 16. Voi! Eihän siitä ole kauaa, kun Aada oli vielä pikkuinen taapero:33. Nyt tyttö on jo oikein nätti ja ihanan miehen on muuten löytänyt;)

  VastaaPoista