lauantai 4. elokuuta 2012

3. Rakkautta ja piikkilankaaHeips kaikki lukijat! Ja kiitokset kommenteistanne :) Tässä olisi kolmas osa tarinaan..Sitä oli tosi kiva kirjoittaa.. Nyt olen kuvia muokannut vähän enemmän, mutta toivottavasti pidätte lopputuloksesta :) 


 
Tuijotin pitkän tovin lipaston pöydällä olevia tavaroita. Avaamaton kumipaketti sai oloni muuttumaan huonommaksi, sillä kuinka en voinut muistaa tästä kohdasta iltaa enää mitään. Tämä ei ollut yhtään tapaistani. Jokin tässä asiassa oli nyt pahasti vialla, palat eivät loksahtaneet paikoilleen niin kuin yleensä. Tähän varmasti olisi olemassa hyvä selitys.

 
Vaeltelin talossa ja huomasin keittiön pöydän päällä olevat pullot. Jotenkin oli luonani jatkoilla tuntunut hyvältä idealta ottaa muutama Baileys-drinkki ja oli ollut hauskaa. Justin oli tyytynyt juomaan yhden oluen. Olotilastani voi todeta, että eilinen ilta oli ollut yksi illoista, jonka muistaisin pääpiirteittäin vielä pitkään.

 
Muistan yhä kirkkaasti Justinin kasvot. Hänen kanssa oli ihana tanssia lähekkäin ja sulautua musiikin rytmiin.


Justinin tanssiliikkeet veivät minut mukaansa ja minulla oli ollut tosi hauskaa. Olin ollut kuin huumattu tuosta nuoresta komistuksesta ja siksi varmaan päädyin pyytämään Justinin luokseni jatkoille.


Justinin kasvot pyörivät mielessäni. Hänen poikamainen hymynsä ja violetin mystinen katse silmissä, joissa on pilkettä. En halua, että tämä jää vain yhden illan jutuksi.

 
Yö luonani oli ollut unohtumaton kaikin puolin. Aamu vaan oli valjennut eikä Justin ollut herättyäni vieressäni. Eikä ollut jälkeensä jättänyt mitään viestiäkään. Haalennut puhelinnumero ranteeni sisäpuolella oli muistona illasta ja Justinista.


Vellova tunne vatsassani ja jyskyttävä päänsärky ajoivat minut vessan puolelle viettämään aikaa. Kippurassa oleminen helpotti oloa vähän, eikä vatsaani tällöin sattunut niin paljoa.

 
Illan viimeiset juomani drinkit olivat liikaa. En voinut kuin odottaa, että oloni helpottuisi ja piristyisin.


Kun oloni helpottui, siistiydyin, kävin suihkussa ja yritin saada jotain pientä suolaista alas kurkustani. Tuijotin myös pöydällä lojuvaa puhelintani. Soittaako vai ei? Haluan kuitenkin saada vastauksia kohtiin illasta, joita en muistanut.


Jahkailun jälkeen päätin soittaa Justinille ja pyysin häntä tulemaan käymään luokseni kahville.

 
Eikä mennyt kauaa, kun Justin jo seisoi oveni takana. Hän vaikutti sanojensa mittaiselta tyypiltä.


Justin ei saanut mitään suuria fanfaareja tervetulotoivotukseksi vaan syyttävän sormeni ja asenteeni.

”Sinulla on vähän selitettävää viime yöstä”,sanoin kireällä äänensävyllä.

”Mitä mä muka oon tehny?” kysyi Justin hölmistyneenä ja nosti kädet ylös näin osoittaen, että hänellä ei ollut aavistustakaan mikä oli mennyt vikaan. 


”Kerropa mulle, mitä viime yönä oikein tapahtui? En usko sun olevan niin vastuuton, miltä tällä hetkellä vaikuttaa”, jatkoin tiukkana.

”Meillähän oli oikein hauskaa viime yönä”, Justin tokaisi.
”Niin myös sullakin vaikutti olevan kivaa”, hän jatkoi.

”Viime yö oli mielestäni yksi parhaista, mutta mulla vähän pätkii muisti ja pelkään, ettei ole päässyt tapahtumaan mitään peruuttamatonta”, vihjailin Justinille.


”Sun täytyy vähän selventää mulle, mitä sä Alina tarkotat. Miten niin on voinut tapahtua jotain peruuttamatonta ja mitä sä sillä vastuuttomuudella tarkotat?” Justin kyseli aivan ihmeissään.


Justin katseli minua miettiväisen näköisenä. Hän ilmeisesti yritti muistella viime yötä. Laitoin käteni puuskaan ja nielaisin. Oli näköjään pakko ryhtyä selventämään asioita. 

 
”No siis, kerropa käytettiinkö me eilen… no tiedät kyllä mitä?” kysyin jo vähän kiusaantuneena ja nolostuneena.
”Kun siis lipaston päällä on aivan avaamaton paketti, ni tuli mieleen onko mahdollisesti voinut tapahtua jotain peruuttamatonta”, jatkoin nopeasti perään.

 
”Vai tota sä tarkotit”, Justin myhäili jo vähän huvittuneestikin.

”Ei sun tarvi olla huolissas. Mä oon herrasmies ja kuljetan omat mukanani. Eli ihan turvallisesti kaikki tapahtui viime yönä. Tosin on hyvä tietää, että säkin oot varautunu, jos alan viettää aikaa enemmän täällä” Justin hymyili ja katsoi minua.

”Mutta mitään sata prosenttisen varmojahan nuo eivät ole, joten jos haluut olla varma, niin sun kannattaa tehdä testi jossain vaiheessa ja lupaan kantaa vastuuni, jos jotain on tapahtunut” Justin jatkoi ja tuli luokseni.


Justin otti minua kädestä kiinni ja johdatti minut pitkään ja tunnustelevaan suudelmaan. Sydämeni pamppaili lujaa, niin lujaa, että Justin pystyi tuntemaan sen.

”Haluaisitko sä alkaa seurustelemaan mun kanssa Alina?” hän kysyi.
”Haluan sitä enemmän kuin mitään muuta”, vastasin suudelman lomasta.

 
Suutelimme vielä kerran. Se tuntui jotenkin niin oikealta. Niin kuin tämä olisi aina ollut tarkoitettu tapahtuvaksi.

 
Menimme katsomaan pihalle tähtiä ja Justin piti minua kädestä. Justin yritti minulle kertoa ja osoittaa erilaisia tähtikuvioita, mutta en oikein osannut niitä hahmottaa. Mielessäni pyöri vain Justinin silmät.

 
Kun katsoin Justinia, tiesin silmissäni vilkahtavan loisteen. Loisteen, joka rakastuneella naisella on silmissään, kun hän katsoo itselleen tärkeää ja rakasta ihmistä. Jossain vaiheessa tuli Justinin aika lähteä kotiin. Ikävä iski minulle sillä hetkellä, kun toivotin hyvät yöt Justinille. Olin kuitenkin onnellinen, sillä olin löytänyt Sen Oikean minulle. Tai siltä minusta ainakin tuntui.

 
Kaksi viikkoa myöhemmin Justin pyysi minut treffeille rannalle ja oli pyytänyt minua laittamaan juhlavaatteet päälle. Justin oli jo oppinut seurustelumme aikana, että ranta oli yksi lempipaikoistani.

 
Pidimme toisiamme kädestä ja katsoimme toisiamme.

”Alina, mä rakastan sua todella paljon”, Justin sanoi hellästi.

”Niin mäkin rakastan sua, Justin, todella paljon” vastasin Justinille.

 
Sitten yhtäkkiä se tapahtui. Justin polvistui eteeni ja olin samalla sekä hämmästynyt että yllättynyt.

 
”Mä tiedän, että ollaan seurusteltu vasta vähän aikaa, mutta kaikki tuntuu jotenkin oikealta. Jo ekana iltana, kun näin sut Ryminässä, tiesin olevani mennyttä miestä”, Justin aloitti.

 
”Tuletko vaimokseni Alina Vanamo?” Justin kosi ja esitti sen suuren kysymyksen.

”Oi, tulen mielelläni vaimoksesi Justin Lilius” vastasin onnesta hehkuen.

 
Justin pujotti kimaltelevan timanttisormuksen sormeeni. Katsoin sormuksen kimaltelua ja Justinia.

 
”Se on ihana!” kiljaisin.
”Sä teit musta maailman onnellisimman naisen”, jatkoin.

 
Justin kaappasi minut tiukkaan halaukseen ja kuiskasi korvaani:
”Rakas, sä teit musta juuri maailman onnellisimman miehen.”

 
Päätimme vaihtaa vielä sormuksia keskenään ja vietimme pienet häät rannalla.

”Justin Lilius. Tahdotko ottaa minut, Alina Vanamon, aviovaimoksesi ja rakastaa minua niin myötä- kuin vastamäessäkin kunnes kuolema meidät erottaa?” kysyin virallisesti.

”Tahdon”, Justin vastasi ja hymyili.

 
”Siitä merkkinä olkoon tämä sormus, merkkinä ikuisesta rakkaudestani”, jatkoin ja pujotin sormuksen Justinin sormeen.

 
”Alina Vanamo. Tahdotko ottaa minut, Justin Liliuksen, aviomieheksesi ja rakastaa minua niin myötä- kuin vastamäessä aina kuolemaan saakka?” kysyi Justin.

”Tahdon”, vastasin reippaasti.

”Siitä merkkinä olkoon tämä sormus, merkkinä ikuisesta rakkaudestani”, Justin jatkoi.

 
Kiedoimme kätemme yhteen liittomme merkiksi. 

 
Suutelimme vielä vihkimisen sinetiksi. Olin vihdoinkin unelmieni miehen vaimo.

 
Katselimme toisiamme rakastuneen parin tavoin ja koskettelimme Twinbrookin tähtitaivaan alla. 

”Rakastan sua aina ja ikuisesti”, kuiskasin Justinille hiljaa.

”Niin mäkin sua”, Justin sanoi.
”Lähdettäisiinkö vaimo yhdessä kotiin? Olisi hääyö jäljellä”, Justin kuiskasi ja hymyili.

 
Lähdimme juoksemaan rannalta kohti ajotietä. Käteni oli Justinin kainalossa.

 
Juoksimme rannalta kohti taksia, joka odotti meitä mäen takana ja kiirehdimme sillä nyt yhteiseen kotiimme.


Justin katsoi minua syvälle silmiin.
”Rakastan sun tähtisilmiä. Sä olet mulle se ainoa ja oikea”, hän kuiskasi korvaani.

Suutelin häntä intohimoisesti ja kietoiduimme toisiimme.

 
Vietimme hääyön toisiamme rakastaen. Niin kuin hääyö kuuluukin viettää. Enkä tällä kertaa ollut huolissani enää mistään.  
Kommentit ovat taas tervetulleita :) Mikä oli lempi kuvanne tai kohtauksenne? Mitä piditte kuvien muokkauksista? Eteneekö tarina liian nopeasti? Seuraavaan osaan lupaan mullistavia paljastuksia Alinasta ja hänen menneisyydestään :)25 kommenttia:

 1. Mukava osa. :--) Ihan pienen pientä miinusta asioiden nopeasta etenemisestä, mutta älä ota nokkiis. Mäkin joskus unohdan edetä rauhassa :--D

  Jatka pian :--))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän arvelinkin, että etenin joidenkin mielestä vähän nopeasti (en sentään niin nopeasti, että ekassa osassa löytyy kumppani ja syntyy vauva, niitäkin on luettu), mutta tuosta seurusteluajasta olis ollu vähän vaikea kirjoittaa kovin pitkästi(oishan ehkä järjestäessä polttarit saanu lisää matskua, mutta ajattelin jättää sen myöhemmäks, en oo niitäkään aikasemmin järkänny) :) Mutta etenen tässä muuten rauhassa :D Ja koitan saada taas pian jotain aikaiseksi :D

   Poista
 2. Siis, miten sait suihkusensuroinnin pois? :o Mutta joo, ihan kiva legacy :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät tarinasta :) Ja kiva saada uusia lukijoita :) Suihkusensuroinnin sain pois päältä Twallanin Decensor-modilla(sensuurinpoisto hack, jossa nykyään pystyy jo päättämään tilanteetkin milloin sensuuri on pois tai päällä, tykkään kovasti, jotenkin on realistisempi pelata) :)

   Poista
  2. Tuota, eli mikä koodi on kokokainuudessaan kirjoitettuna? :) Siis onko se: Twallan Decensor vai Twallan Decensor-mod? Kiitos pikaisesta vastauksesta!

   Poista
  3. Kyseessä ei ole mikään koodi, joka laitetaan pelin koodilaatikkoon..Vaan kyseessä on modi, joka muuttaa pelin toimintaa(tässä tapauksessa poistaa pelin sensuurit eli ne pikselineliöt)..Tuon twallanin modit löytyvät nraas.wikispaces.com sivuilta..Jos et ole peliin aikaisemmin ladannut mitään, niin suosittelen käymään radolan foorumin sivuilla, muut sims 3 sivut kohdasta löydät ohjeet miten peliin ladataan tavaraa..Tarvitset purkuohjelmia sun muita juttuja, niin mun on vaikee tässä alkaa sen enempää neuvomaan..Kysele sitten kun mieleen jotain tulee,ja radolassa oon täl samal nimel kans, et sielki olen välil neuvoilemassa (ettei blogi täyty noista lataamiseen liittyvistä kysymyksistä) :)

   Poista
  4. Okei, tajusin (: Vielä jos laitat linkin siihen itse modiin, niin lataan sen ~

   Poista
  5. Juu tässä olis linkkiä (noi twallanin modit on kivoja, itsellä on master controller ja story progression myös sekä woohooer ja muutama muu, nuo mahdollistaa niin paljon enemmän mitä kaikkee pelis voi tehdä, enkä osais kyl pelata ilman noita enää :) ) http://nraas.wikispaces.com/Decensor (katso sitten että lataat peliisi sopivan riippuen miten oot pelin päivittänyt ja base-mod, alalaidasta löytyy file kohta ja sieltä download)

   Poista
 3. Tää oli hei kiva osa, hyvä että Justin paljastuikin oikeaksi herrasmieheksi! Yleensähän legacyissa tollaset miehet aina jättää, mutta ei, Justin oli ihana. Ja se oli hyvä, kerrankin jotain erilaista, onhan tollasia kultamiehiäkin olemassa! :)
  Kyllähän tää kosinta ja naimisiinmeno tosiaan tuli vähän nopeesti, kun tarinassakin aikaa oli kulunut vaan kaksi viikkoa, mutta eipä tuo sinänsä haittaa. Pääasia että päätyivät onnellisesti yhteen! :D Jos itekin tarinan kirjottajana odottaa hirveesti kosintaa/häitä/lapsia/yhteistä tulevaisuutta jnejnejne niin on vaikee kirjottaa siitä tutustumis- tai seurusteluajasta hirveen pitkään. Etenkin jos sillon ei tapahdu mitään kiinnostavaa, niin ei varmaan lukijatkaan jaksa pitkään sellasta "söin, join, kävin vessassa, kävin töissä, nukuin" -rumbaa. Eli nopea eteneminen ei sinänsä haittaa...
  Hmm. Mun kommentti käy koko ajan sekavammaks, joten ehkä olis viisainta lopettaa, ennen kuin kukaan ei saa tästä enää mitään tolkkua ja ennen kuin tää venyy ihan äärettömyyksiin - turhana höpinänä, mihin mulla on taipumusta. (Jos joku siis vielä tähän mennessä on saanu kaikesta mun selityksestä selon... :D)

  En tiiä et oonko ennemmin kommentoinu tähän tarinaan, mut seurannu oon ja tää on hei todella hyvä lc! Alina on tosi kaunis omalla, eksoottisella tavallaan, eikä sellanen niin kuin useimmat naissimit yleensä on. En osaa taaskaan selittää mitenkään paremmin, mutta siis hirmu nätti on ja sitä mä tässä vaan yritin sanoa... :D

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset banssu ihanan pitkästä kommentista! :) Piristi päivää kivasti :) Etkä aikasemmin vielä ollut kommentoinut..Kiva tietää, että seuraajia näyttää olevan, vaikka aina ei kommentoikaan..Näin aloittelevana tarinankirjoittajana kumminkin miettii,lukeeko tätä ketään, kun ei hirveästi ole kommentteja tullut.. Mutta kommenttisi pohjalta jaksan taas kirjoittaa innokkaasti,kun tiedän, että lukijoitakin on :) Halusin Alinasta persoonallisen näköisen,sillä on kiva lähteä seuraamaan tarinan edetessä,miten geenit periytyy :) Odotan jo innokkaasti muuten tuota Vuodenajat-lisäriä, kun se tuo niin paljon sisältöä peliin niin senkin avulla pystyy pitkittämään tarinan eri vaiheita (ja odotan kovasti päästä kirjoittamaan jonkin sortin joulujaksoa kera lumen :) )

   Poista
 4. <3
  Oih, jotenkin niin ihanan romanttinen osa, ihan täysin muhun iskevää matskua...:3 Niinkuin taidatkin tietää!;D
  Aivan ihania kuvia, hienosti muokattuja.:) Teksti oli hyvää, sitä oli juuri sopivasti.
  Hyvä, ettei Justin nyt ollut mikään lurjus, saas nähdä, nyt niitä 'peruuttamattomia seurauksia' varmaan aletaan haluta.;) Todella suloinen tuo kohtaus, jossa Justin pyysi Alinaa tyttöystäväkseen.:'3
  Lempparikuva: http://3.bp.blogspot.com/--QkOPy-l6dE/UB1_-RjUJ8I/AAAAAAAAANM/9wtH1niLbNE/s640/Screenshot-26bw.jpg Ehdottomasti!!! Mustra taitaa tulla tällanen Justin-fani...:D Eikä vaan saa sekottaa nyt siihen teini'laulajaan...D:

  Menihän tuo hieman nopeasti, ei se mua haitannut ollenkaan että hypättiin kihloihin, mutta ehkä avioliittoa olisi saanut lykätä vaikka seuraavaan osaan. Mutta ymmärrän kyllä tuonkin, ettei jaksa junnata paikallaan, eihän LC:ssä pääse muuten ollenkaan eteenpäin..:) Jotenka, ei se silleen haitannut.:)

  Mutta tosi suloinen ja ihana osa, odottelen jatkoa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta ja pitkästä kommentista :) Juu tää oli nyt tällanen romantiikan täyteinen osa :D Näihin on vähän hankala keksiä jotain täytettä, joten siks halusin häät tähän jaksoon (ja paikkana toimi tuo sama ranta, missä Alina kävi ekassa jaksossa haaveilemassa), eikä toisaalta seuraavaan jaksoon häät enää sopeis (heh heh, ensi jaksossa luvassa pieni huipentuma lopussa)..Halusin Justinista tehdä tuollaisen herrasmiehen, koska arvasin monien olettavan Justinin olevan lurjus :) Ja huumoria halusin käyttää tuossa "peruuttamattomia seurauksia"-ilmaisussa, näköjään onnistuin (ja sit ku lukijoist osa on vielä aika nuoria ni tuo oli hauska kiertoilmaisu)..Seuraavan osan kuvat on yhtä kuvaa vajaat valmiina, eli loppuviikosta varmaan tulee taas osa,kunhan pääsen vähän pelailemaan (eilen meinasin,mut kone ylikuumeni joten se sit jäi, jos tänään uusi yritys) :) Mäki odottelen jatkoa jo sun tarinaan :)

   Poista
 5. Lukasin nyt tätä tarinaa ja pidin:) Mielestäni olet jo näiden parin osan aikana kehittynyt paljon! Sillä en itse oikein pitänyt ensimmäisestä osasta, mutta nämä kaksi seuraavaa ovat olleet oikein kivoja! Jään seuraamaan;) Minun lempikohtaukseni oli se, kun Alina kutsui Justinin aamulla selvittämään onko "mitään peruuttamatonta"(tykkään muuten tosta ilmaisusta) päässyt tapahtumaan. Olet saanut Alinan vaikuttamaan todella aidolta tuossa kohdassa! Alina on muutenkin tosi kivan oloinen persoona! Itseäni hieman häiritsi tuo nopea kihlautuminen ja naimisiinmeno, mutta eipä siinä sen kummempaa. Itsekin kuvittelin, että Justin olisi osoittautunut petolliseksi lurjukseksi, mutta eipä niin käynytkään! Justin on ihan kunnon herrasmies;)

  T: Coopa radolasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Coopa kivasta kommentista! :) Piristi taas kivasti päivää :) Ja kiva, että jäät seuraamaan :) Joo, toi eka osa oli vähän tommonen ns.perinteinen jakso ja tein siitä sellaisen ihan tahallaan..Mutta sit tokan ja tän kolmannen jakson kohdilla aloin sit keksimään ja suunnittelemaan tarkemmin, mitä osissa tapahtuu ja oon noihin kahteen itsekin tosi tyytyväinen.. Kiva, että tuo "mitään peruuttamatonta"-kohtaus oli aidon oloinen (pelatessa tiesin kohtausta varten valmiiks poset, mutta tekstiä kirjottaes piti jonkin aikaa miettiä miten kirjotan sen kohtauksen ja pidinki siinä kohtaa osan kirjoittamisessa tauon,ja tein muita juttuja,kunnes idea tuli mieleeni, niin ja kuulun jo ns. seniorikastiin radolasta tuttujen Jadeleinen ja Cherrysaman kanssa,niin pitää vähän miettiä, mitä sitä oikein kirjoittelee,kun lukijat voivat olla tosi nuoriakin)..Itekin tykkään Alinasta koko ajan enemmän ja tätä on hauska itsekin seurata,mihin suuntaan hahmot kehittyvät.. Jatkoa luvassa piakkoin, ehkä jo loppuviikosta :)

   Poista
 6. Heipparallaa, mulla ois uutta osaa. :D

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että Justin osoittautuikin unelmien mieheksi. Suloinen pari. Aika nopsaanhan osassa edettiin mutta ei haittaa yhtään. Jos on tosirakkaus kyseessä niin silloin mennään eikä meinata.
  Jotenkin pidin myös tuosta alusta kun Alina pohti edellisiltaa ja yötä. Muutenkin kivasti kirjoitettu osa.
  Jos jaksat ja muistat niin ilmoitatko mulle aina uusista osista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Mä koitan muistaa ilmoittaa uusista osista sun sivuil (ja käydä kommaamas siellä,lukasin sitä yks kerta,mut kommaaminen jäi) :)

   Poista
 8. Ihana Legacy! Oon itekki ajatellut monta kertaa aloittaa harmi vaan kun en saa napattua pelistä kuvia... Perus painttiin liittäminen ei toimi ja GAtwin ei mulla oikeen toimi (Siihen ilmestyy kyllä netistä otetut kaappaukset mutta ei Simssin)Millä sä otat kuvasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä, kun pelaan tätä Sims 3:sta niin otan kuvat ihan tolla pelin kameralla C:tä painaen( ja sit mul on pari kameramodii, minkä avuil pääsee hienosti maan tasalle ja tosi lähelle)..Jos pelaat kakkosella ni siin on suositeltu just noit kuvankaappaus ohjelmii ku muuten vissii tulee pimeitä kuvia,mut kolmosen oma on aikas hyvä :) Painttiin mä liitän sellaset kuvat,mitä ei koneel pysty ottamaan(kuten esim ratsastuskisojen tilastot) ja Paint.netillä muokkailen kontrasteja ja kirkkautta (kuten noissa tän osan rantakuvissa) :)

   Poista
  2. Pelaan Sims 3:sta. Mistä löydän pelistä otetut kuvat? Ja kun oon ottanu kuvan niin mist löydänne ja pitääkö nille vielä tehä jotai ennenkun ne julkaisee? Mistä paint.netin voi ladata ja onko se ilmainen? En edes varmaan osaisi käyttää sitä mutta osaat varmaan auttaa..? Vastaa tähän mahdollisimman nopeasti.. P.s Mikä kone sulla on? telläni on Asus Windows 7 home primium mietin vaan että miten sä saat mahtuu noi kaikki simssit siihe ku miua huolestuttaa toi koneen tila onko mitään vinkkejä? P.ss En jaksanu kirjautuu sisään siks kirjoitan nimettömänä =) T: Sanju

   Poista
  3. Sori Sanju, että vastaaminen on kestäny..Katson vanhojen osien kommentteja näköjään harvemmin, ni vastaaminen kestää.. Mutta siis pelistä otetut kuvat löytyy Tiedostot-kansion alta-> Electronic Arts-> The Sims 3-> Screenshots.. Sä voit ihan ite päättää, teetkö kuville jotain, ennen kuin julkaiset ne..Mä oon pimeimmissä kuvissa käyttäny hehku-toimintoa(löytyy paint.netistä valokuva kohdan toiminnoista), jolla pystyy säätää sädettä,valosuutta ja kontrastia..Jotkut säätää värejä(Radioactive teki juuri kivan extran LC Starberryyn,mitä kaikkea se tekee ennen kuin julkaisee osan)..Kaikille kuville en tee mitään..Kuvakulmia kannattaa käyttää monipuolisesti ja Poseplayer helpottaa tarinan teossa..Paint.netin löydät googlaamalla(ja voit googlettaa paint.net suomeksi ni saatt sen suomeks ni se voi helpottaa käyttöä,lisäks paint.nettiin on plugginsseja eli lisäosia, joissa on lisää toimintoja ohjelmaan..Googlettamalla löytyy ohje miten ne asennetaan..Hirmu hyvä en oo ohjelman käytössä(tällä hetkellä töissä oon mukana oppilaiden valokuvauskurssilla avustamassa ni ollaan siellä kloonailtu, mikä on ollu mulle ihan uus juttu)..Mä pelailen HP Pavilion DV6-sarjan läppärillä ja windows 7 home primium löytyy..Mulla on tässä 4 GT RAM-muistia ja 442 GT kovalevytilaa, että hyvin mahtuu simssit vielä ja siihen päälle vielä 10 gt ladattuja :) On tää kyllä välillä jumittanu ja myös ylikuumentunutkin, mutta käytän 3booteria, jossa on fps-limitteri,ni ei ole enää ylikuumentunut kone..Eli riippuu paljon kuinka paljon koneessasi on kovalevytilaa ja tuota ram-muistia sekä millanen prosessori sul on, ni simssitkin pyörii..Netissä on sellanen Can you run it-testi, jolla voit testata pyörittääkö koneesi hyvin seuraavaa lisäriä Supernaturalia(Vuodenajoissa on lähes samat vaatimukset)..Ja mä pakkaan mun ladatut isoiks packagepaketeiks,ni vie vähemmän tilaa eikä hidasta peliä niin kamalasti..Tässä nyt oli jotain vinkkejä :)

   Poista
  4. Mä en tajuu mitään packagepaketeista tai ladatajjuen latauksesta koneelle.. Voitko linkata sen Can you run it-testin? En myöskään tiiä koneen Ram-muisteista mitä lienekään. Oon aina ladannut The Sims3 omilta sivuilta en siis osaa/tiedä mitään Maheista tai muustakaan tollasesta.. Tai miten se kuuluu pakata ynm... Voitko linkata jonkun mahollisimman yksinkertasen ohjeen? =DDD Ja miten noit package-tiedosoja tehdään ja mitä ne on? Joo tiiän oon idiootti :P T: Sanju

   Poista
  5. Kukaan meistä ei oo seppä syntyessään, mitä näihin tietsikka juttuihin tulee..Tolla RAM-muistilla ei muuten niin väliä ole, kunhan täyttää ne vaatimukset,mitä peli vaatii..Jos vaatimukset täyttyy, ni peliki toimii..Sä oot ilmeisesti ladannut vaan exchangesta tai storesta(ne tiedostot on sims3packkeja), joten et varmaan noita packageja oo lataillu..Sinänsä on todettu,että packaget hidastaa peliä eikä niit oo alunperinkään tehty tohon peliin, joten ei tiedä koska niiden toimivuus loppuu..Laitan tähän muutaman linkin..Tässä ohjeet,miten ladataan muualta: http://radola.createforumhosting.com/ohje-nain-lataat-paivitetty-7-3-2012-t15381.html..Sitten linkkilistaa,jossa voi käydä latailemas kaikkea kivaa :http://radola.createforumhosting.com/lista-latauspaikoista-uusi-t17473.html..tossa poseplayerohjetta(kätsy tarinaa tehdessä: http://radola.createforumhosting.com/ohjeet-poseplayer-ja-posejen-kaytto-t18109.html .. tässä noista packagepaketeista(tän ohjeen mukaan itsekin teen paketteja peliin) :http://radola.createforumhosting.com/ladattujen-packageitten-yhdistys-isoiksi-paketeiksi-t16327.html .. ja tässä linkki tohon Can you run it?-testiin: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx (valikoi siit alemmast listalta the sims 3 supernatural ja hyväksy ne jutut mitä se pyytää ni pystyt tekee testin).. Onko vinkkiä, pistä saisin chat-boxin tänne blogiin? Multa näköjään kysytään niin paljo vinkkei ja neuvoi, et vois siel boksissa pulista noista jutuista..:)

   Poista
  6. Kiitti! Miks kaikki nää ladattujen sun muitte posejen sun muitten latailun on oltava niin vaikeeta! Kumpa vois vaa tyliin kutsuu jonku ammattilaisen latailee niit miulle XDDDD Joo oon itekki sitä Boxsii miettiny mut kokemusta sellasesta ei ole =/

   Poista