Hahmot

Hahmot1.PERIJÄ, KANTAÄITI
NIMI: Alina Vanamo
LUONNE: huumorintajuinen, flirttaileva, ulkoilmasim, nero ja toivoton romantikko
LEMPPARIT: poppi, spagetti ja lila
HOROSKOOPPI: skorpioni
MUUTA: Alina Vanamon vanhemmat murhasi KillSupers-järjestö, joka haluaa päästää päiviltä kaikki paranormaalit otukset. Alinan äiti oli noita niin kuin Alinakin on. Hän varttui sijaisperheessä ja muutti omilleen heti, kun se oli mahdollista. Alina löysi kumppanin Justinista ja he ovat naimisissa ja tällä hetkellä neljän ainutlaatuisen lapsen vanhemmat. Noitavoimat vahvistuivat Alinan varttuessa aikuiseksi ja hän ymmärtää myös eläinten puhetta. Nyt Alinan voimat eivät saisi vahvistua tai KillSupers uhosi puuttuvan muuten asiaan. Alinan on tehtävä tärkeä päätös suvun jatkajasta, sillä sekä Aada että Anna ovat perinneet noitageenin ja suvun voimistuminen vaatii jatkajaksi noitageenin omaavan henkilön. Alina pystyi tekemään valinnan ja valitsi suvun perijäksi Aadan. Tultuaan vanhukseksi Alina jäi eläkkeelle työstään ja sai kauhukseen sähköpostiinsa viestin KillSupersilta, jossa kerrottiin Aadan olevan vaarassa. Nähtäväksi jää suojeleeko Alina tytärtään vainoharhaisuudelta, joka seuraisi viestin kertomisesta vai ehtiikö Alina vielä kertomaan viestistä ennen kuin Alinan viimeiset päivät koittavat.NIMI: Justin Vanamo
LUONNE: arjen sankari, loistava suutelija, perhekeskeinen, lapsenmielinen ja synnynnäinen esiintyjä
LEMPPARIT: poppi, kasvis-kevätkääryleet ja sininen
HOROSKOOPPI: kaksoset
MUUTA: Justin löysi Alinan Ryminästä yhtenä iltana ja he päätyivät lopulta Alinan luokse ja loppu onkin sitten jo historiaa ja he päätyivät naimisiin. Hän tekee uraa lainvalvonnan puolella ja on suojelevainen perheenisä. Justin ajattelee optimistisesti, että kaikesta selvitään tuli mitä tuli. Edes Alinan noituus ei säikäyttänyt miestä pahemmin. Justin joutui oltuaan juhlimassa ylennystään KillSupers-järjestön paranormaalijäljittäjän varoituksen kohteeksi ja sai nyrkistä niin, että taju meni. Hän päätti, että suojelisi perhettään, vaikka henki menisi. Justin on viimeaikoina keskittynyt lasten varttuessa isommiksi omaan uraansa. Justin pääsi lainvalvontauran huipulle ja jäi eläkkeelle tultuaan vanhukseksi. Vanhukseksi vartuttuaan häntä on huolestuttanut koko ajan vähenevät elinpäivät ja se, mitä hän vielä ehtisi näkemään lastensa varttumisesta. Hän toivoisi kovasti vielä näkevänsä suvun perijän löytävän rinnalleen miehen ja suvun mahdollisen uuden jatkajan.


NIMI: Joonatan Vanamo (2 . sukupolvi)
LUONNE: arjen sankari, hyvä, kleptomaani, flirttaileva ja huumorintajuinen
LEMPPARIT: poppi, tofupihvi juuston kera ja valkoinen
HOROSKOOPPI: rapu
ELÄMÄNHAAVE: astronautti
MUUTA: Joonatan on Alinan ja Justinin esikoinen ja on tottunut saamaan vanhempiensa huomion. Alinan helpotukseksi Joonatan ei perinyt noitageenejä, joten hän ei myöskään tule olemaan kelpoinen perijäksi. Joonatan on touhukas ja vilkas ja hänellä täytyy olla aina jotain tekemistä. Aika näyttää aiheuttaako Joonatanin kleptomaani-piirre hankaluuksia perheelle.Varttuessaan teiniksi Joonatanin puhelinlaskut kasvoivat, sillä tytöt alkoivat kiinnostamaan tätä tulevaa sydäntenmurskaajaa. Joonatan löysi tanssiaisista tytön, jonka kanssa hänellä oli säpinää. Marjukan vartuttua nuoreksi aikuiseksi Joonatan otti tähän yhteyttä ja tunnusti ihastuksensa Marjukalle. Siitä päivästä lähtien he ovat viettäneet aikaa yhdessä tiiviisti ja lemmenpäivänä Joonatan kosi tyttöystäväänsä, joka suostui kosintaan. Nyt tuore aviopari asuu omassa omakotitalossaan Twinbrookissa ja odottaa perheenlisäystä. Perheeseen tuli myös uusi perheenjäsen koiranpennun muodossa.


2. SUKUPOLVEN PERIJÄ
NIMI: Aada Vanamo
LUONNE: nero, sikeäuninen, sohvaperuna, flirttaileva, taiteellinen ja herkästi innostuva
LEMPPARIT: soul, dim sum ja turkoosi
HOROSKOOPPI: vesimies
ELÄMÄNHAAVE: ammattikirjailija
MUUTA: Aada on Vanamoiden perheen toinen lapsi. Hän peri kasvettuaan taaperoksi noitageenit, jotka hiusten väri osoitti todeksi. Aada on taipuvainen aamukiukkuisuuteen eikä hän ole kovin kärsivällinen.Vartuttuaan teiniksi Aada sai kuulla äidiltään perheen salaisuudesta ja olevansa noita. Aada huomasi samana iltana, kun avaruusoliot sieppasivat Joonatanin, että hän pystyy kuulemaan muiden ajatukset. Ajan kanssa selvisi, että hän ei pysty kuulemaan äitinsä tai Annan ajatuksia. Aada on käyttänyt kykyään hyväkseen, mutta ei viitsi käyttää kykyään selvittämään, mitä hänen ihastuksensa hänestä ajattelee. Aada tuntee olonsa epävarmaksi, kun pojista puhutaan. Hän haaveilee jo kovasti omasta poikaystävästä ja on ehkä vähän kateellinen Joonatanin onnelle. Nyt Aadan paineet ovat vain kasvaneet, sillä Alina valitsi hänet suvun perijäksi ja hänen tavoitteenaan on jatkaa sukua eteenpäin. Tällä hetkellä Aada ei tiedä olevansa kaiken huipuksi vaarassa, sillä hän on ollut liian innokas testailemaan noituuden saloja ja KillSupers-järjestö on aistinut tässä piilevän vaara, joka on ehkä jopa eliminoitava, jos lievemmät keinot eivät auta hillitsemään Aadaa. KillSupers soitti uhkailupuhelun lopulta Aadalle, kun tämä odotti onnellisena ensimmäistä lastaan nuoruudenihastuksensa Kanervon kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin. Aada järkyttyi soitosta niin paljon, että he muuttivat Kanervon kanssa Aurora Skiessiin, jossa vihdoin Aada uskalsi kertoa miehellään suvustaan ja taustoistaan. Vaikka Aadan tulisi välttää taikomista, hän yhtenä iltana teki ravintolassa onnenloitsun eräälle naiselle, jolla oli vaikeuksia tulla raskaaksi. Aadalla on tällä hetkellä neljä lasta, joista kaikki ovat kaksosia. Perheeseen toivotaan kovasti poikalasta ja Aadan jouduttua avaruusolion sieppaamaksi hän järkyttyi niin pahasti, että epäilee myös KillSupersin tietävän heidän olinpaikkansa.NIMI: Annika Vanamo (2 . sukupolvi)
LUONNE: bilehile, ulkoilmasim, ruutukammo, dramaattinen ja tähtiainesta
LEMPPARIT: rockabilly, hodari, pirteä pinkki
HOROSKOOPPI: jousimies
ELÄMÄNHAAVE: tähtinäyttelijä
MUUTA: Alinan ja Justinin suunniteltua kolmatta lasta he saivatkin yllätyksekseen kaksoset, joista Annika on viisi minuuttia vanhempi. Annikassa on paljon samaa kuin Joonatanissa, mutta sisälläolon sijaan hän viihtyy enemmän ulkona osittain ruutukammonsa vuoksi. Annika ei perinyt noitageenejä, joten hän ei Joonatanin tavoin ole kelvollinen perijäksi. Annikan vartuttua teiniksi häntä alkoivat kiinnostamaan pojat. Hän yllättyi Aadan kyvystä pystyä lukemaan simien ajatuksia, mutta hänen äitinsä ei tähän päivään mennessä ole kertonut syytä asiaan. Annika on isosiskonsa tavoin vähän kateellinen isoveljensä onnesta, sillä hän haluaisi jo kovasti löytää oman poikaystävän. Annika toteutti haaveensa ja muutti isoon kaupunkiin, Bridgeporttiin. Siellä hän pääsi myös aloittamaan näyttelijän uran ja asuu valtavassa kerrostalossa.


NIMI: Anna Vanamo (2 . sukupolvi)
LUONNE: bilehile, kuumuuden ystävä, hevosten ystävä, kapinallinen ja nero
LEMPPARIT: soul, juustovoileipä ja lämpimän ruskea
HOROSKOOPPI: rapu
ELÄMÄNHAAVE: jockey
MUUTA: Anna on perheen yllätyskaksosista viisi minuuttia nuorempi ja on perinyt Aadan tavoin noitageenin. Anna on tykästynyt kovasti mielikuvitusystäväänsä eikä tiedä vielä omaavansa noitageenit. Anna on muuttunut varttuessaan yhä enemmän äitinsä näköiseksi ja kulki koulusta pois lapsena jo apupyörillä varustetulla luudalla. Hän tiesi, että se ei ollut normaalia, mutta ei ihmetellyt asiaa sen tarkemmin. Alina kertoi Annalla samaan aikaan noitageeneistä Annalle, kun hän oli tehnyt päätöksen suvun perijästä, joka olisi Aada. Annaa valinta ei haitannut, sillä hän tunnusti äidilleen, ettei noituus oikein innostanut ja kiinnostanut häntä muutamaa taian opettelua enempää. Sen sijaan hän on aina tuntenut voimakasta vetoa hevosiin, vaikka omaa ei olekaan omistanut ja Alina epäilikin, että tytöllä saattaa hyvin olla kyky kuunnella ja kommunikoida hevosten kanssa kuin hevoskuiskaaja. Anna haaveileekin omasta hevostilasta jossain maaseudulla ja tietenkin myös miehestä ja pienestä perheestä. Vartuttuaan aikuiseksi Anna muutti Appaloosa Plainssiin, joka on kuuluisa hevospitäjäkaupunki. Hän on hankkinut ensimmäisen oman hevosensa.NIMI: Muru Vanamo
LUONNE: hyväluontoinen, sikaileva ja seikkailunhaluinen
MUUTA: Muru on perheen rakas lemmikki, joka on kehno metsästäjä. Hän haaveilee usein unissaan mehukkaista lintupaisteista. Muru aisti kasvaessaan Alinan olevan ainutlaatuinen ja alkoi puhumaan tälle. Aada on osoittautunut myös Murulle rakkaaksi ja hän on ottanut tehtäväkseen vartioida tyttöä ja tytön puuhia. Myös Annan varttuessa Muru on seuraillut tämän perään kuin toimisi noitageeniä omaavien lasten suojelijana. Kasvettuaan vanhukseksi Muru on saanut viettää rauhallisia kissanpäiviä ja seurailee siinä sivussa perheensä hömpötyksiä. Muru menehtyi vanhuuteen lähes samaan aikaan kuin emäntänsä Alina. Murulla säilyy paikka aina perheenjäsenten sydämissä.


NIMI: Marjukka Vanamo os. Korkiakoski (Joonatanin vaimo)
LUONNE: flirttaileva, ylitunteellinen, perhekeskeinen, karismaattinen ja hevosten ystävä
LEMPPARIT: ranskalainen, tofupihvi, oranssi
HOROSKOOPPI: jousimies
MUUTA: Marjukka ihastui Joonataniin jo tanssiaisissa, mutta ei uskaltanut silloin tehdä suurempaa aloitetta. Treffit Joonatanin kanssa loppuivat pitkään lyhyeen, sillä tyttö tunsi olonsa ujoksi ja keksi aina jonkin verukkeen poistua paikalta. Marjukka oli riemuissaan, kun Joonatan kutsui hänet luokseen käymään hänen vartuttuaan nuoreksi aikuiseksi ja oli onnellinen, kun Joonatan halusi alkaa seurustelemaan hänen kanssaan. Joonatan on ollut Marjukan ensirakkaus ja lemmenpäivänä Marjukka suostui Joonatanin kosintaan. Nyt tuore aviopari asuu omassa omakotitalossaan Twinbrookissa ja Marjukka on onnellisesti raskaana. Raskaana olevan Marjukan iloksi hankittiin perheeseen myös koiranpentu.NIMI: Kanervo Vanamo os. Haapasaari (Aadan aviomies)
LUONNE: sitoutumispelko, lukutoukka, kärtty, nero, taiteellinen ja kaikesta kiinnostunut
LEMPPARIT: kiinalainen, kurpitsapiirakka, turkoosi
HOROSKOOPPI: skorpioni
ELÄMÄNHAAVE: Kuuluisa viiden tähden kokki
MUUTA: Kanervo ihastui Aadaan jo teininä. Vartuttuaan aikuiseksi he kohtasivat sattumalta puistossa, kun Aada oli päättänyt ryhtyä kirjailijaksi. Pari päätti mennä treffeille tanssiklubille ja yksi juttu johti toiseen. Aada otti lopulta Kanervoon yhteyttä ja paljasti tälle olevansa raskaana. Kanervo hämmästyi siitä vähän, mutta pari päätyi muuttamaan yhteen. Nopeasti Kanervo meni naimisiin Aadan kanssa ja he kävivät häämatkalla Kiinassa. Muutettuaan Aurora Skiessiin Kanervoa harmitti, kun kaikki sukulaiset ja kaverit jäivät Twinbrookkiin ja hän oli kärttyisä sen vuoksi. Kanervolle valkeni viimein ennen ensimmäisten kaksosten syntymää todellinen syy muuttoon ja totuus Aadan sukujuurista. Hän järkyttyi ja suuttui siitä niin pahasti, että ei päässyt kaksosten synnytykseen mukaan. Kanervo päätyi antamaan anteeksi vaimolleen ja yllätys oli suuri, kun lapsia olikin yhden sijasta kaksi. Kanervo on syvästi rakastunut vaimoonsa ja haluaa suojella perhettään kaikelta pahalta. Hän ei suuttunut Aadalle, kun tämä kertoi tehneensä taian julkisella paikalla. Kanervo kertoi Aadalle anteeksi antaessaan, että hänellä on sukujuurissaan vampyyriutta ja hänen perheensä on ollut myös järjestön jahtaama. Kanervo on osoittautunut rakastavaksi perheenisäksi ja kaipaa tällä hetkellä perheeseen poikalasta neljän tytön seuraksi.


NIMI: Kristiina Vanamo  (3 . sukupolvi)
LUONNE: seikkailunhaluinen, nero ja sikeäuninen
LEMPPARIT: lastenlaulut, hampurilainen ja lämpimän ruskea
HOROSKOOPPI: vaaka
MUUTA: Kristiina on perheen ensimmäisistä kaksosista se vanhempi ja tavallaan myös perheen esikoinen. Kristiina on kiltti ja rauhallinen lapsi ja hänen noitageeninsä paljastuivat hänen leikkiessään. Perheen geenit ovat kehittäneet suojamekanismin, jonka turvin lasten hiuksista ei välttämättä näe enää, onko perinyt noitageenit. Kristiina on perinyt silmiensä värin isoäidiltään, suvun kantaäidiltä Alinalta.


NIMI: Krista Vanamo  (3 . sukupolvi)
LUONNE: tarkkasilmäinen, urheilullinen ja kaikesta kiinnostunut
LEMPPARIT: disco, sieniomeletti ja valkoinen
HOROSKOOPPI: vesimies
MUUTA: Krista on perheen ensimmäisistä kaksosista nuorempi ja on näin ollen Kristiinan pikkusisko. Tytöllä on tulisempi temperamentti, joka on ilmennyt pahana uhmaikänä jokapäiväisineen kiukutteluineen. Krista ei ole perinyt noitageenejä, eikä näin ollen kelpaa perijäehdokkaaksi.

15 kommenttia:

 1. Suloinen esittely, ja kivasti kiteytetty kaikki tärkeä tieto simeistä! (:

  VastaaPoista
 2. Mukaavat tekstit, joo on ja kaikki kuvat niin ihaania. <3

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania ♥ Kivat tekstit! <33

  VastaaPoista
 4. Sama täällä mut kanttis päivittää..

  VastaaPoista
 5. Mis Kanervo ja sen ja Aadan lapset O.o t.suasage123

  VastaaPoista
 6. Missä on LOPUT hyypiöt???!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkäpä tätä ei ole päivitetty, ääliö!

   Poista
 7. Kivat esittelyt hahmoista! :)
  Kaikki tärkeät jutut kirjoitettu ja tästä saa hyvin tutustua hahmoihin. Päivitystä kyllä sillain että lopuistakin hahmoista esittelyt.

  VastaaPoista
 8. Ihanat esittelyt, olisi kiva, että päivittäisit noita tietoja kun sulla on aikaa :)

  VastaaPoista
 9. Neljä lasta puuttuu ja ois ihan kiva nähä niittenki piirteet ja muut, mut kiva♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin puuttuu, mutta mä en laita hahmoja ennen kuin ovat taaperoita(joten kaks olis vaan lisättävissä ja Kristan ja Kristiinan kuvat päivitettävä koululaisiks), mutta piirteet on luettavissa tarinasta(lempparit ja muut ei vielä näkösällä).. Noita hahmoja ei niin nopeasti tuu tänne laitettua, ku haluun, että niistä olis jotain sanottavaaki, kun ne tänne laitan(kääröistä kun ei mitään sanottavaa saa aikaseks eikä niiden geeneistä oo katsottavissa mitään) :D

   Poista
 10. Jatka nopeesti tätä koska tää on niin hyvä♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 11. Millo ilmestyy seuraava osa?Ymmärrän jos on kiireitä mut mä en malta odottaa!!♥♡♥:-D :-D

  VastaaPoista